2017. november 17.

Ásóval vágta fejbe barátját - Emberölés Kenézben

Információink szerint közös italozás végén lendült az ásó a kenézi Kossuth Lajos utca egyik házában. Az áldozat egy középkorú, Bozzaiban lakó férfi.

Saját házában sebesítette meg halálosan ivócimboráját egy 60 éves kenézi férfi csütörtökön délután. Információink szerint a férfi egy ásóval sújtott le barátjára, aki a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy az áldozat Cs. Csaba, aki Bozzaiban lakott és rendszeresen járt a kenézi, többgyermekes férfi házában.

Emberölés Kenézben

A faluban több emberrel is beszéltünk, mindenki azt mondta, hogy F., a barátját agyonütő férfi nem volt agresszív, goromba. Munkahelye évek óta nem volt, így a faluban alkalmi munkákat vállalt, rendszeresen segített a házak körül, fát vágott, ásott, kapált. Nem vetette meg az italt, ahogy barátja, Cs. Csaba sem.

Emberölés Kenézben

Az utóbbi férfit viszont már kötekedőnek írták le a kenéziek. Azt mondták, gyakran kért cigarettát és ha nem kapott, akkor beszólt az embereknek. Ő is alkalmi munkákból élt és gyakran ivott együtt F-fel.

Emberölés Kenézben

A végzetes nap délelőttjén F. egy falubelinél ásott a kertben, délután pedig többször is járt a boltban a helyiek szerint és több liter olcsó bort vásárolt. Feltehetőleg az italozás során különbözött össze a két barát. Információnk szerint a végzetes ütés a házban érte Cs-t, arról viszont nincs információnk, hogy mi előzte azt meg, illetve hogyan került a házba a kerti szerszám.

Emberölés Kenézben

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Emberölés Vas megyében

Rendőrkézen a kenézi emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfi.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 16-án 18 óra 23 perckor az egyik kenézi lakóházban holtan találtak egy férfit. A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 60 éves helyi lakos, aki olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy az a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Emberölés Kenézben

A rendőrök a férfit a lakóhelyén elfogták, elszámoltatása jelenleg is tart. A helyszíni szemle folyamatban van.

Emberölés Kenézben

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Emberölés Kenézben - ásóval vágta fejbe barátját a helyi férfi
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.