Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. október 30.

Árokba repítette az elé kanyarodó Daciát egy Alfa Romeo Rábasömjénnél

A 84-es főúton haladt Sárvár felől Sopron irányába egy Alfa Romeo, amikor balról, Rábasömjén felől egy Dacia kanyarodott a főútra.

A főútvonalon haladó jármű belecsapódott a Dacia hátuljába, ami ettől a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és megpördülve, felborulva bokrok közé sodródott.
 
rs_2a
 
Az Alfa Romeo szintén megpördült és a töltés oldalán állt meg. A balesetben a vétlen jármű vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Információnk szerint az orrcsontja törött el. A mentők kórházba szállították.
 
rs_1a
 
A Daciaban ketten utaztak, közülük senki nem sérült meg. A mentés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. Nagy torlódás alakult ki.
 
rs_6a
 
A 84-es főúton mindkét irányban több kilométeres torlódás alakult ki. A környéket ismerők közül többen úgy gondolták, hogy Rábasömjén felé talán ki tudják kerülni a dugót, de mivel a baleset a rábasömjéni kereszteződésben történt, ezért ők is "csapdába" kerültek.
 
rs_4a
 
A Dacia vezetője nem találta meg a mobiltelefonját és elképzelhetőnek tartották, hogy az ütközéskor kirepült a járműből. A férfi egy másik mobiltelefonról megcsörgette a sajátját és kiderült, hogy a mobil berepült a sűrű bokros részre. Ezt egy tűzoltó hozta ki a sofőrnek.
 
rs_8a
 
Ez az eset is jól mutatja, hogy mennyire fontos megállni egy friss baleset mellett és megkérdezni azt, hogy van-e szükség segítségre. A Dacia vezetője ugyan nem sérült meg a balesetben, de segítséget sem tudott volna hívni.
 

Árokba repítette az elé kanyarodó Daciát egy Alfa Romeo Rábasömjénnél




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.