Barion Pixel
Szerző: 112Press /Fotó: Olvasó 2020. március 03.

Halálos baleset Táplánszentkereszten - Fiat elé kanyarodott teherautó a 87-esen

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedden hajnalban Táplánszentkereszt határában, a 87-es főúton.

(Új cikkünk az esettel kapcsolatban ide kattintva érhető el.)

Frissítés: Újabb szemtanúval beszéltünk, aki az Iveco teherszállító mögött haladt a balesetkor. A férfi elmondta, hogy kb. 35-40 km/órás sebességgel haladtak, az Iveco vezetője már a kanyar után kitette az irányjelzőjét balra. A szemtanú ezután már csak a hirtelen megálló teherautóra és a nagy gőzfelhőre figyelt fel. Azonnal sietett segíteni a személyautó vezetőjének, de már nem lehetett. A férfit nagyon megviselte az eset.

 
Korábban írtuk: Információink szerint Szombathely felé tartott egy Fiat személygépkocsi, amikor a szemből érkező teherautó balra, a Vörösmarty Mihály utcába próbált bekanyarodni.

Fotó: Olvasó

(Fotó: olvasó)

A személyautó ütközött a teherautóval és a vezetője a helyszínen életét vesztette. Teljes útlezárás mellett zajlik a helyszínelés.

Teljes útlezárás mellett zajlik a helyszínelés

A forgalmat a rendőrök elterelik, a kamionokat visszafordítják.

87_es_fout

Volt olyan kamion, ami a szűk utcán megpróbálta kikerülni az útlezárást. A 25 tonnás lengyel horvát kamion alatt megsüllyedt padka és jelenleg mentésre vár a Jókai Mór utca végén.

Megsüllyedt a kamion alatt az útpadka

Beszéltünk egy szemtanúval, aki elmondta, hogy az ütközés nem volt túl nagy, de az autó vezetője nem használt biztonsági övet.  A beszorult horvát sofőr a 112Press-nek elmondta, hogy amikor látta az útlezárást megállt, de később egy személyautó vezetője mondta, hogy segít neki, kövesse!

Megsüllyedt a kamion alatt az útpadka

Ezután a feltehetőleg jóindulatú sofőr szűk utcába navigálta a kamiont, ami egy kereszteződésben megsüllyedt. A kamionhoz kamionmentő érkezik.

taplanszentkereszt

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.