Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - vásárlás

Kiégett egy lakás Szombathelyen - 11 macska pusztult el a tűzben

2021. augusztus 15.

Kiégett egy lakás Szombathelyen - 11 macska pusztult el a tűzben

A 11-es Huszár út egyik négyemeletes társasházának negyedik emeleti lakásában keletkezett tűz vasárnap hajnalban. Az ott tartózkodó "kutya felvigyázó" és a kutya még el tudták hagyni a lakást, miután az albérlő berúgta a lakás ajtaját, de több macska elpusztult.

tovább 0

Keresőkutyákat keres a NAV - 10 és 36 hónap közötti ebek jöhetnek...

2021. augusztus 11.

Keresőkutyákat keres a NAV - 10 és 36 hónap közötti ebek jöhetnek szóba

Keresi a jövő keresőkutyáit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A gazdák augusztus végéig e-mailben jelentkezhetnek, ha úgy gondolják, hogy a kutyáik megfelelnek a feltételeknek.

tovább 0

Akár 18 évet is kaphatnak a Győr környékén időseket kifosztó,...

2019. november 13.

Akár 18 évet is kaphatnak a Győr környékén időseket kifosztó, többszörös visszaeső vádlottak

Két időseket kifosztó férfi került előzetes letartóztatásba, aki két másik társával 70 év feletti emberek otthonaiból vittek el készpénzt és ékszereket 1,87 millió forint értékben Győr környékén.

tovább 0

Jogerős: 12 év fegyház a vállalkozót kivégezni akaró vasi fiatalnak...

2019. szeptember 27.

Jogerős: 12 év fegyház a vállalkozót kivégezni akaró vasi fiatalnak - Kámnál csalta csapdába áldozatát

A fiatalember a vállalkozót egy 8-as főút melletti elhagyott területre csalta szarvasagancs átadás ürügyén, majd rejtekhelyéről azonnal tüzet nyitott az autóból kiszálló férfire és kocsiban ülő feleségére. A férfit a TEK fogta el egy buszon, a fegyver is nála volt.

tovább 0

Neten vásárolt bankkártya adatokat - lebukott a 22 éves sokszoros...

2019. április 23.

Neten vásárolt bankkártya adatokat - lebukott a 22 éves sokszoros visszaeső

A Győri Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének minősített esetével vádol egy fiatalembert, aki a "Dark Neten" jogtalanul megszerzett bankkártya adatokkal 12 esetben indított tranzakciókat a sértett bankszámlájának terhére.

tovább 0

Karácsonyi jó tanácsok a NÉBIH-től

2016. december 20.

Az ünnepek velejárói a családi vagy baráti körben elköltött ízletes ételek. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) összegyűjtötte a legpraktikusabb tudnivalókat, hogy élelmiszer-biztonsági szempontból gondtalanul telhessen a karácsony. A NÉBIH kiadványaiban a bevásárlástól az ételkészítésen át egészen a tárolásig sorra veszi a legfontosabb...

tovább 0

Vásárlás közösségi oldalakról: Jó tudni!

2016. június 28.

Érdemes többet megtudni arról a felhasználóról, akitől online vásárolunk. Egyre többen használják a közösségi online felületeket vásárlásra is. Azon túl, hogy rendkívül kedvező ajánlatokkal, és a kényelmes vásárlás ígéretével is kecsegtet, biztonsággal akkor vásárolhat igazán a fogyasztó, ha elég körültekintően jár el. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság...

tovább 0