Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. január 30.

Megállt a Stop-táblánál, majd Ford elé hajtott egy VW Szombathelyen

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe egy Volkswagen vezetője Szombathelyen. Az asszony nem ismerte el a felelősségét a balesetért.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Faludi Ferenc és Kassák Lajos utcák kereszteződésében.

VW hajtott Ford elé a szombathelyi kereszteződésben
 
A Faludi Ferenc utcában közlekedő VW vezetője megállt az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblánál, majd begurult a kereszteződésbe, ahol ütközött a neki balról érkező Forddal.
 
DSC_1836
 
Az ütközéstől a VW a padkára sodródott. A Ford vezetője ezután kigurult a kereszteződésből és a VW előtt állt meg.
 
-Azt gondoltam, hogy ez egy teljesen egyértelmű eset, hiszen Stop táblája volt a hölgynek, aki elém hajtott. Ezért jártam el a helyszínről, hogy ne akadályozzam a forgalmat.  A VW vezetője ragaszkodott ahhoz, hogy rendőrt hívjunk - mondta el a Fordot vezető fiatal nő. - Nem hajtottam gyorsan, mint ahogyan ő azt többször is elmondta, ha tényleg 70-nel ütköztem volna az autójának, akkor egyik autó sem így nézne ki.
 
DSC_1852
 
-Láttam, hogy megáll a kereszteződésben, így abban a tudatban vezettem tovább, hogy megadja nekem az elsőbbséget. Nem így történt, hiszen nem sokkal később elindult. Az ütközés után kiabált velem. Nem gondolom, hogy ebben az esetben én hibáztam.
 
Helyszíni szemle
 
Minőségi adathordozók brutál jó áron!
 
A VW vezetője nem ismerte el a felelősségét a balesetért.
 
-Rendszeresen járok ebben a kereszteződésben. Most is megálltam a tábla előtt, majd beljebb gurultam. Közben azt is figyeltem, hogy a nekem jobbra parkoló futárautó takarásából nehogy jármű érkezzen. A Ford balról érkezett, amikor már bent voltam a kereszteződésben. Szerintem 50 km/óra feletti sebességgel közlekedett a sofőr, a baleset után pedig nagyon tiszteletlenül beszélt velem - mondta a Volkswagent vezető hölgy.
 
DSC_1844
 
A Kassák Lajos utcában 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben.
 
A Kassák Lajos utcában 30 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben
 
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelő figyelmeztette a helyszíni szemle közben szabálytalanul leparkolt jármű vezetőjét is.
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.