Barion Pixel
2017. október 18.

Álló kocsikat került jobbról, kanyarodó Volvóval ütközött egy motor

Könnyű sérüléses, de több okból is érdekes baleset történt Szombathelyen, szerdán délután. Volvo személyautó ütközött motorral.

A Shell kút felől érkező Volvo személyautó a Kiskar utcából akart balra, a Kossuth Lajos utca irányába kanyarodni. A szemből érkezők az Óperint utcai lámpa miatt feltorlódtak, így a kereszteződés után is autók álltak. A Kossuth utca előtt álló személyautó vezetője intett a Volvo vezetőjének, hogy nyugodtan kanyarodhat. A Volvót vezető hölgy megköszönte és gázt adott.

DSC_1871

Ekkor bukkant ki az elöl álló autó jobb oldalánál egy Suzuki motor, ami a Shell kút felé tartott volna, de a kétkerekű ütközött az előtte bekanyarodó személyautó bal elejével. A motoros nem esett el és azt mondta, hogy semmi baja, nincs szüksége sem mentőkre, sem rendőrségre. A Volvo vezetője azonban mentőt hívott a fiatalemberhez, mivel a személyautó a pedálnál ütközött a motorral és biztos akart lenni abban, hogy a motoros nem sérült meg.

DSC_1891a
 
Mire a mentők néhány perc múlva kiértek, addigra a motoros már erősen sántított és bár az elsődleges vizsgálatok alapján nem szenvedett törést, de kivizsgálásra kórházba szállították. (Megítélésünk szerint a Volvo vezetője helyesen cselekedett, amikor nem hagyta annyiban a lehetséges sérülés kivizsgálását, annak ellenére, hogy nem tudta, ő maga felelős-e a balesetért.) Alkoholt egyik vezető sem fogyasztott.

DSC_1884
 
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a megállapításra pedig terveink szerint visszatérünk, hiszen sokak számára lehet tanulságos, hogy ki hibázott ebben a forgalmi szituációban?

Álló kocsikat került jobbról, kanyarodó Volvóval ütközött egy motor



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.