Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. augusztus 21.

Videó: A zsédenyi baleset helyszíne és a német sofőr elbeszélése

Két mentőhelikopter és hat mentőautó érkezett a 84-es főúton történt baleset helyszínére, ahonnan kilenc embert szállítottak el szerdán délelőtt. Egy 13 éves fiú állapota válságos.

A balesetről már részletesen beszámoltunk, most videón mutatjuk meg a helyszínt. A felvétel végén bent hagytuk a német szemtanú, Michael Eder elbeszélését is, akinek mondandója ugyan nehezen érthető a viharos szél miatt, de így is értékelhető.
 

 

A férfi komoly dilemma elé került, amikor a hosszú kerékcsikorgásra felfigyelve látta, látta, hogy a német rendszámú autó lesodródik az útról és felborul, miközben a baleset okozója elhajt a helyszínről. A férfi felesége azt kérte, hogy álljon meg, hogy segítsenek, a sofőr azonban látta, hogy mögötte is jönnek autók, akik biztosan megállnak segíteni, ezért inkább a sötét színű Ford nyomába eredt és egy körforgalomnál meg tudta annyira közelíteni, hogy felírhassa a rendszámát, majd erről tájékoztatta a magyar hatóságokat. Ez alapján a rendőrök gyorsan megtalálták a Veszprém felé tartó magyar rendszámú autót, majd a balesetet előidéző sofőr rendőri kísérettel visszatért a baleset helyszínére.
 
DSC_0223
 
Nem csak a német férfi segített sokat abban, hogy a rendőrök és a szakértő pontosabban lássa, mi történt a baleset előtt, hanem egy magyar férfi szemtanú is megállt és megvárta a rendőröket, majd az eset rekonstruálásánál is sokat segített.
 
DSC_0247

Sajnos a 13 éves német, súlyosan sérült fiú állapotáról nem kaptunk pozitív híreket, ő válságos állapotban került kórházba.

DSC_0195

A 84-es főútról sok súlyos balesetről tudósítottunk már az idén is. Felelőtlen előzés, gyorshajtás, pályaelhagyás szerepel a fő okok között.

DSC_0268

Súlyos baleset Zsédenynél, kilenc embert szállítottak kórházba a mentők




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.