Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. március 21.

Tudják a rendőrök, ki ült a balesetet okozó Opelben - a vétlen sofőr beszél a balesetről

Elszaladt a helyszínről két asszony, miután Opeljük előbb egy Toyotával, majd villanyoszloppal ütközött. Videónkban a Toyota vétlen sofőrje mondja el, mi történt.

A március 18.-i balesetről már beszámoltunk.  Egy Opel nagy sebességgel, szabálytalanul hajtott be a kereszteződésbe a szombathelyi Kálvária utcában. Ütközött egy Toyotával, majd nekihajtott egy villanyoszlopnak, végül egy bolt fala állította meg.

A Toyota ijedt sofőrje azonnal ment segíteni, de az Opelből kiszálló két asszony cifra káromkodások és átokszórások között csak azt hajtogatta, hogy nem kell rendőrt hívni. Amíg a Toyota sofőrje elment a telefonjáért, addig a két középkorú nő elhagyta a helyszínt. Egy szemtanúnak azt mondták, hogy a testvérük itt lakik az utcában, csak bemennek, szólnak neki, de ez valószínűleg hazugság volt.

Helyszínelők a Géfin Gyula utcában

Több olvasónknak is szemet szúrt a kitakart rendszámú Opel. Volt, aki jelezte, hogy valószínűleg ezt az autót látta korábban cirkálni egy szombathelyi városrészen. A lassan haladó jármű gyanús lett neki, ezért felírta a rendszámot, amit nekünk is elküldött. (Olvasónk jó megfigyelőnek bizonyult.)

Áramszünetet okozott a baleset, a szolgáltató emberei a hibaelhárításon dolgoznak

Az Opel csomagtartójában kerékpár lapult. Szerettük volna megtudni a rendőrségtől, hogy sikerült-e azonosítani az Opelből elszaladókat, sikerült-e megtalálni őket, vagy köthetők-e korábban elkövetett bűncselekményhez, de csak általános választ kaptunk a sajtószóvivőtől: "A Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit. Tekintettel arra, hogy
folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb információt nem adhatok."

Nagy sebességgel próbált áthajtani a kereszteződésen az Opel

Annyit korábban szemtanútól sikerült megtudnunk, hogy a rendőrök mutattak neki fényképet, amin egyértelműen felismerte az Opelből elszaladó egyik asszonyt.

A vétlen sofőr Toyotája - a balesetet okozó Opel sofőrjét nem érdekelte a másik vezető hogyléte

 

Az utcában sétáló nőtől megtudtuk, hogy egy magas és egy alacsonyabb, sötétebb bőrű nőt látott, akiken rövid ujjú póló volt, amiből kilátszott a hasuk. A két nő folyamatosan káromkodott és átkozódott, a másik autó vezetője felől nem érdeklődtek.

 

 

Elképzelhető, hogy valamelyik környező utcából hirtelen kellett eljönniük, ezért volt olyan sietős számukra.

Elmenekült a helyszínről két nő egy baleset után - Opel hajtott Toyotának, majd bolt falának ütközött




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.