Szerző: 112Press 2020. március 01.

Videó: Két Ford égett ki egy pecöli garázstűzben

Egy utcán közlekedő autó vezetője vette észre az udvarban lángoló garázst szombaton este. Azonnal megállt, becsengetett a házba és értesítette a tűzoltókat.

Sárvári tűzoltók vonultak a Vas megyei Pecölben történt tűzesethez és két sugárral eloltották a lángokat. A garázs és a benne álló két Ford személyautó teljesen kiégett.

 
A házigazdától megtudtuk, hogy aznap nem használták a járműveket. Áram volt a garázsban, de szombaton a világítást sem kapcsolták fel ott. A tűz oka egyelőre ismeretlen.
 
Két Ford semmisült meg a pecöli garázstűzben
 
A férfi szomorúan mutatta meg a kiégett járműveket, miközben a sárvári tűzoltók még az utómunkálatokat végezték. Elmondta, hogy mostanában már inkább busszal járnak dolgozni, ő pl. 12 órás műszakba, de az autó most azért is volt fontos a számukra, mert az anyósa csonttöréssel került kórházba nemrégiben és bármikor adódhat úgy, hogy be kell menni segíteni neki valamiben.
 
Két Ford semmisült meg a pecöli garázstűzben
 
Felesége délután ért haza a munkából fáradtan és éppen leült egy kicsit a televízió elé, amikor valaki rátenyerelt a csengőre és kiabáltak, hogy menjen, mert ég a garázs.
 
Két Ford semmisült meg a pecöli garázstűzben

-Komoly veszteség ez nekünk, de valahol szerencse is, hogy nem a ház égett és senkinek nem esett baja. A tűzoltók kiérkezéséig egy slaggal locsoltam a garázs melletti részt, hogy a tűz arra ne terjedjen tovább. Azt már láttam, hogy az autók menthetetlenek. Bent volt a tavaly vásárolt fűnyírónk is. Több rossz dolog is történt velünk az elmúlt időszakban, remélem, hogy ez már a gödör alja - tette hozzá keserűen a férfi.

Két Ford semmisült meg a pecöli garázstűzben

Két Ford semmisült meg a pecöli garázstűzben
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.