Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: Varga-Horváth Dorina / 112Press 2022. november 05.

Videó örökítette meg a Fiat levegőbe emelkedését az ütközés után Toronyban

Egy biztonsági kamera rögzítette a baleset utáni másodperceket a toronyi Ady Endre utcában. A felvétel nagyon tanulságos, biztosak vagyunk abban, hogy sokan nem így képzelték el az esetet.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet örökített meg egy kamera a toronyi Ady Endre utcában. Az osztrák határ felől Szombathely irányába tartó Fiat vezetője a megengedett sebességet túllépve érintőlegesen ütközött egy balra kanyarodó Lanciával. A Fiat a menetirány szerinti bal oldalon egy reklámtáblának sodródott, majd a levegőbe emelkedett, végül az oldalán állt meg. A balesetről korábban már beszámoltunk.

A balesetben a magyar rendszámú Fiat külföldi sofőrje és a biztonsági övét nem használó utasa megsérült. Őket a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. A Lanciában négyen ültek, köztük két gyermek. Ők nem sérültek meg és az autójuk is megúszta kisebb rongálódással.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A balesetet megörökítő felvételt pedig köszönjük olvasónknak, Varga-Horváth Dorinának!!

A 8901-es út és a 89-es főút - Térkép: Google Maps

A helyszínen több toronyi lakos is elmondta, hogy ezen a szakaszon rendszeresen látni gyorshajtókat, akik a megengedett 50 km/órás sebességet jelentősen túllépve repesztenek át a településen. Ez azért is érthetetlen, mert párhuzamosan fut a matrica nélkül használható 89-es főút, ahol 100 km/óra a megengedett sebesség és az az út elkerüli Sé és Torony településeket is.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.