Barion Pixel
2022. március 11.

Verekedés után áthajtott Ford pickupjával az ismerős nőn egy férfi Nádasdon

Chicagohoz hasonlította a nádasdi utcákon történteket egy szemtanú és a szerencsének tulajdonítja, hogy nem lett több sérültje az esti verekedést követő ámokfutásnak.

Több helyszínen verekedett és dulakodott két férfi a Vas megyei Nádasdon, majd egyikőjük pickupjával előbb elsodort két embert, majd áthajtott azon a nőn, akin az elmondások alapján összekaptak.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

Az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült egy nő Nádasdon, csütörtökön este. A rendőrség lezárta a Vasúti utca egy szakaszát a helyszíni szemle idejére.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

Szemtanúktól származó információ alapján a közeli, Petőfi úton található büfénél verekedett össze először a két férfi. A társaságukban lévő két nő próbálta csitítani őket.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

A dulakodás később a kereszteződésben is folytatódott, ahol egyikőjük földre került. A verekedés oka a szemtanúk elmondása alapján az egyik nő volt, akivel mindkét férfinak volt párkapcsolata, időbeni eltéréssel.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

A cselekmények a Vasúti utcában álló családi háznál folytatódtak. A két nő próbálta visszatartani az egyik férfit, hogy odamenjen a másik házához, ahol annak a Ford pickupja állt. A kiabálásra, „ordítozásra” sokan felfigyeltek.  Ami ezután következett, arra azonban a szemtanúk is nehezen találtak szavakat.

-A férfi beült a kocsijába és nagy lendülettel kitolatott, elsodorva az ismerős nőt és a kocsija oldalát ütő férfit. Ezután visszahajtott a kocsibejáróra úgy, hogy közben áthajtott a nőn és hangos csattanással nekiütközött a saját garázskapujának. Ezután megint kitolatott és elhajtott a helyszínről – mondta el a 112Press-nek egy helyi férfi.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

-Jobbra kanyarodott rá nagy sebességgel a Petőfi útra, úgy, hogy szállt a kavics mindenfelé és elszáguldott. A Mise út felől, a másik irányból tért vissza, ami azt jelenti, hogy elmehetett Katafáig és a temető felé jött vissza. Addigra már itt voltak a rendőrök, de nem engedelmeskedett nekik, nem szállt ki az autóból. Az utca végén is lehetett hallani, ahogyan felszólították a gépjármű elhagyására.  Annyira részeg volt, hogy szerintem azt sem fogta, amikor megbilincselve beültették a rendőrautóba.

Az elgázolt nőt mentő szállította a szombathelyi kórházba. Az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. A rendőrség előállította a verekedésben résztvevő másik férfit is.

-A helyszínre riasztott mentőegység egy 30 év körüli nőt talált, aki a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Ellátást követően, további vizsgálatok céljából kórházba szállítottuk - válaszolt a 112Press megkeresésére Pekola Kriszta, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

A gázolót nem tartják agresszív embernek azok, akikkel beszéltünk.

-Egyszerűen nem tudom hova tenni a történteket. Egy jól menő vállalkozása van, szép házat épített. A feleségétől korábban elvált. Soha nem láttam így őrjöngeni. Az alkoholnak nem mondott nemet, de olyankor vidáman mulatott pl. a garázsban. Abban biztos vagyok, hogy kábítószert nem fogyasztott. Az alkohol és a féltékenység hozhatta ezt elő belőle. Remélem, hogy nem okozott maradandó sérülést. Az biztos, hogy nem volt magánál, ha mások is lettek volna ott a járdán, azokon is áthajt és fel sem fogta, mi történt. Nem szokás ez itt Nádasdon. Most tiszta Chicago volt egy órán át – fejezte be a beszélgetést a településen élő férfi.

Verekedés után sérüléses baleset Nádasdon

A Fordot később ismerősök elvitték a ház elől, attól félve, hogy a másik fél valamelyik családtagja visszatér és megrongálja a járművet.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.