Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tóth Huba, Kőszegszerdahelyi ÖTPE 2021. január 18.

Videóban válaszolunk olvasónk trágár levelére: Tényleg nem borult fel az Opel a balesetben?

Egy személyi sérülés nélküli baleset beszámolóján háborodott fel annyira egy olvasónk, hogy vulgáris szavakat sem sajnálva megírja: hazudtunk.

 Vigyázat, a videóban nem sípoltuk ki a trágár kifejezéseket, így talán erőteljesebben átjön a levél üzenete...

Időnként egészen váratlan üzeneteket kapunk olvasóinktól nyilvánosan, vagy privát üzenetként. Azt már megszoktuk, hogy amiről nincs kép, vagy videó, azt szeretik néhányan megkérdőjelezni.

Tényleg nem tűnik úgy, mint ha felborult volna az Opel, de emiatt még nem kellene idiótázni

Most egy teljesen egyértelműnek tűnő baleset kapcsán hazugozott le minket indulatosan egy hölgy.  Az eset nem túl bonyolult. Fékezés után megcsúszott és árokba borult egy Opel személyautó Lukácsháza határában. Cikkünk megjelenése után többen is megkérdőjelezték a borulás tényét, mivel képeinken már a kerekein állt az autó - köszönhetően a tűzoltóknak -, a teteje pedig nincs meggyűrődve.

Íme az üzenet:

A levélíró a képek alapján ítélt, de rosszul mérte fel a helyzetet

A lukácsházi balesetnél megint megy a szenzációhajhászás ezerrel!!! Egy mongolidióta is látja hogy az a kocsi nem borult fel se meg az oldalára se, csak orral kicsit lement az útról. Minek kell hazudni ilyen nyilvánvaló dologban? Biztos hogy nem a sofőr mondta mert nem volt semmi ilyen csak kitaláltátok a sztorit balfaszok. Legközelebb ne tegyetek fel képet amin ilyen könnyen lebuktok idióták. Ez ám a szopó balfaszkáim. (...)

A fenti levelet begépelő olvasónknak most olyan képeket mutatunk, amelyek kiérkezésünk előtt készültek. A felvételeket Tóth Huba, a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagja készítette és ezúton is köszönjük neki, hogy ezekkel talán sikerül tisztázni a félreértést.

Árokba borult egy Opel Lukácsháza határában Fotó: Tóth Huba, Kőszegszerdahelyi ÖTPE

Azt pedig olvasóinkra bízzuk, hogy eldöntsék, lehet-e használni a borulás kifejezést erre az esetre?

Árokba borult egy Opel Lukácsháza határában Fotó: Tóth Huba, Kőszegszerdahelyi ÖTPE

Mi továbbra is azt kérjük, hogy a hozzászólásoknál ne a másik fél megbántása, sárba döngölése legyen a cél. Kritika trágár, sértő szavak nélkül is megfogalmazható és ez az eset is bizonyítja, hogy egy-egy kép alapján nem mindig célszerű elítélni, megítélni valakit.  


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.