Barion Pixel
2018. augusztus 03.

Traffipax előtt aludt el a Ford sofőrje - Mercedesszel ütközött a 84-esen

A Jánosháza felé tartó osztrák rendszámú Ford kisáruszállító magyar sofőrje elaludt a volán mögött a 84-es főúton, áttért a szemközti sávba és érintőlegesen ütközött egy szalagkorlátig lehúzódó Mercedesszel.

DSC_1135

A Mercedesben két gyermek is utazott, szerencsére az ijedtségen kívül nem esett bajuk.

DSC_1139

A két autóvezető férfi könnyebben megsérült, sérüléseiket a mentők a helyszínen ellátták.

DSC_1137

 
A vétlen autó vezetője kérdésünkre elmondta, hogy családi kikapcsolódásból tartottak hazafelé. A Ford úgy tért át a szemközti sávba, mint ha előzne, ő pedig próbált lehúzódni, amennyire lehetett, de az ütközést már nem kerülhette el. A 3,5 éves gyermeke a csattanásra és a kiabálásra ébredt fel. Robbantak a légzsákok, az autó utasterét fehér füst lepte el.
 
Mindenki használta a biztonsági övét - Fotó: Tánczos Mihály
 
Ahogy arról élő bejelentkezésünkben beszámoltunk, a balesettől kb. 70-80 méterre állt egy rendőrségi sebességmérő autó (ahogy azt korábbi cikkünkben jeleztük is az autósoknak). A Ford vezetője valószínűleg már félálomban hajthatott el a traffipax előtt, így a közlekedési rendőrök is látták a balesetet és azonnal szaladtak segíteni.
 
Itt ütközött érintőlegesen a két autó
 
A helyszínre tűzoltók is érkeztek. Amikor a megkülönböztető jelzéseit használó jármű a 88-as főútról ráfordult a 84-esre, akkor a 84-esen érkező Toyota lassított, hogy elengedje a tűzoltóautót.
DSC_1163
 
A mögötte érkező osztrák rendszámú Peugeot vezetője azonban ezt későn vette észre és ütközött a Toyotával. Itt senki sem sérült meg.
 
Helyszínelés a VÉDA kapu alatt
 
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.