2016. október 07.

Tippelős játék: a videó alapján tippeld meg az autó sebességét!

Pendrájvot sorsolunk ki azok között, akik az autónk fedélzeti kamerájának felvétele alapján megtippelik, hogy a fékezés előtti pillanatban mennyivel mehetett a jármű. A játékban minden beérkezett tipp részt vesz, nem csak a helyes válasz.

Ismét kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Ezúttal arra, milyen pontosan tudják/tudjátok felmérni a valós sebességet egy belső nézetes, nagylátószögű dashcam képe alapján.
 
 
A feladat elsőre talán egyszerűnek tűnik, de borítékoljuk, hogy nagy lesz a szórás a tippek között. A nagylátószög már maga csalóka némileg, így lehet, hogy ami soknak tűnik, az valójában nem is olyan sok. Vagy esetleg nagy sebességnél ez a különbség már elhanyagolható? Milyen távolságot tett meg az autó fékezés közben? Gyorsan megállt? Vagy esetleg nem is az idő számít, hanem a közben megtett út?
 
A tippeket a Youtube videóhoz kérjük beírni, akinek nincs Youtube felhasználóneve az pedig a 112Press Facebook oldalán adhatja le szavazatát a játékfelhívásnál. A tippeket 2016.10.11. (kedd) délig várjuk. A sorsoláson a tőlünk megszokott módon nem csak a pontos sebességet beküldők vesznek részt, hanem mindenki, aki tippelt, hiszen ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire pontosan képesek megsaccolni egy jármű sebességét videóról olvasóink.
 

Tippre fel!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.