Barion Pixel
2016. október 07.

Tippelős játék: a videó alapján tippeld meg az autó sebességét!

Pendrájvot sorsolunk ki azok között, akik az autónk fedélzeti kamerájának felvétele alapján megtippelik, hogy a fékezés előtti pillanatban mennyivel mehetett a jármű. A játékban minden beérkezett tipp részt vesz, nem csak a helyes válasz.

Ismét kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Ezúttal arra, milyen pontosan tudják/tudjátok felmérni a valós sebességet egy belső nézetes, nagylátószögű dashcam képe alapján.
 
 
A feladat elsőre talán egyszerűnek tűnik, de borítékoljuk, hogy nagy lesz a szórás a tippek között. A nagylátószög már maga csalóka némileg, így lehet, hogy ami soknak tűnik, az valójában nem is olyan sok. Vagy esetleg nagy sebességnél ez a különbség már elhanyagolható? Milyen távolságot tett meg az autó fékezés közben? Gyorsan megállt? Vagy esetleg nem is az idő számít, hanem a közben megtett út?
 
A tippeket a Youtube videóhoz kérjük beírni, akinek nincs Youtube felhasználóneve az pedig a 112Press Facebook oldalán adhatja le szavazatát a játékfelhívásnál. A tippeket 2016.10.11. (kedd) délig várjuk. A sorsoláson a tőlünk megszokott módon nem csak a pontos sebességet beküldők vesznek részt, hanem mindenki, aki tippelt, hiszen ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire pontosan képesek megsaccolni egy jármű sebességét videóról olvasóink.
 

Tippre fel!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.