Barion Pixel
Szerző: Katasztrófavédelem / Fotó, videó: 112Press 2021. augusztus 14.

Az ország legerősebb tűzoltóit keresik - még lehet jelentkezni a TFA-ra

A szeptember 3-i versenyen az indulóknak különféle, a tűzoltósporttal összefüggő feladatokat kell teljesíteniük védőfelszerelésben, egy kifejezetten erre a célra kiépített versenypályán.

Egy év kihagyás után, 2018 és 2019 után 2021-ben is a Vas megyei Bükfürdőn rendezik meg a legerősebb tűzoltók országos versenyét. A szeptember 3-i megmérettetés látogatóit ingyenes programok is várják.

TFA 2021.

Az ország legerősebb tűzoltóinak viadalára még lehet jelentkezni. A versenyre magyar állampolgárok, nők és férfiak egyaránt nevezhetnek, több korosztályban. Az egynapos versenyen az indulóknak különféle, a tűzoltósporttal összefüggő feladatokat kell teljesíteniük védőfelszerelésben, egy kifejezetten erre a célra kiépített versenypályán.

Korábbi videónk a TFA-ról:


A szervezők idén is gondoskodtak arról, hogy a rendezvényre kilátogató vendégek ne unatkozzanak, így több, ingyenesen látogatható kísérőprogrammal, szakmai bemutatókkal, családi és gyermekprogramokkal, valamint koncertekkel nyújtanak felejthetetlen élményt a nézőközönségnek.

TFA

A verseny mellett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács is készül, statikus bemutatóval. Az ünnepélyes megnyitót a fürdő parkolójában megtartandó tűzoltóverseny követi. Az eredmények kihirdetését követően a parkolóban felállított színpadon koncertek lesznek. A büki Ablánc Gyermek Néptánccsoport előadását a Pannónia All Star SKA Orchestra és a nap zárásaként az Ocho Macho koncertje követi majd. A rendezvény egész ideje alatt kézműves-foglalkozások, népi fajátékok, gyermekjátékok, ugrálóvár várják a látogatókat.

Nevezni augusztus 20-ig az alábbi űrlapon lehet. A versenykiírás itt olvasható.

TFA Hungary 2018. augusztus 24. I. galéria



TFA Hungary 2018. augusztus 24. II. galéria



TFA HUNGARY Bük 2019.




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.