Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. január 21.

Takarásból lépett Fiat elé gyalogos Szombathelyen - megsérült az elsodort férfi

Egy parkoló Hyundai személyautó mögül lépett az úttestre egy férfi 7 óra előtt a Bartók Béla körúton. Az érkező Fiat vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de az autó elsodorta a 65 éves férfit.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken reggel a szombathelyi Bartók Béla körúton. A kórház irányából a Rohonci út felé tartott egy Fiat személyautó, amikor a menetiránya szerinti jobb oldalról egy gyalogos lépett az úttestre egy parkoló Hyundai takarásából.
 
Takarásból lépett az úttestre a gyalogos, az érkező Fiat elsodorta
 
Egy szemtanú elmondása alapján az autót vezető fiatal nő próbálta elkerülni az ütközést és jobbra húzta a kormányt, így a néhány lépést már megtett férfit az autó bal elejével sodorta el.
 
A Fiat vezetője próbálta elkerülni a balesetet, de így is elsodorta a figyelmetlen gyalogost
 
A gyalogos a földre esett és beverte a fejét. A mentők a Markusovszky kórházba szállították. Az elsődleges adatok alapján nem szenvedett súlyos sérülést.
 
Figyelmetlenül úttestre lépő gyalogost sodort el egy Fiat Szombathelyen
 
A Fiatot vezető fiatal nőt nagyon megviselte a baleset. A férfi közelben lakó hozzátartozója bocsánatot kért tőle és biztosították róla, hogy az autójában esett minden kárt megtérítik.
 
Az autóban esett kárt kifizetik a gyalogos hozzátartozói a sofőrnek
 
-Nem az autóm miatt aggódom, hanem a gyalogos miatt. Nem akartam elütni, de nem tudtam kikerülni. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly baja. Vérzett a feje, amikor betették a mentőbe - törölgette a könnyeit a sofőr.
 
Kisebb torlódás alakult ki a helyszínen
 
A helyszíni szemle ideje alatt kisebb torlódás alakult ki. Az úttest a korábbi havazás miatt még enyhén hókásás volt, azonban emiatt a járművek fékútja is megnő. Kérjük a gyalogosokat, hogy erre is legyenek tekintettel és fokozott óvatossággal, körültekintés után keljenek át az úttesten!
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.