Barion Pixel
2018. május 19.

Mellkason szúrta a feleségét és a mentőkre támadt egy férfi Bükön

Helyszínelők szalagozták körbe azt a büki házat, ahonnan délután mentőhelikopter szállított el egy súlyosan megsérült asszonyt, akit a férfj szúrt mellkason.

Értesüléseinket megerősítette a rendőrség. A hivatalos közlemény cikkünk végén, keretben olvasható!

Frissítés 18.30

Meg nem erősített információnk szerint dél környékén járt egy mentő a büki háznál, azonban a férfi akkor elküldte őket. Nem sokkal később újra próbálkoztak a mentők, ekkor a férfi rájuk támadt. Ezután érkeztek rendőrök. a mentők védelmére és kiderült az is, hogy van egy súlyos sérült a házban.

buk1_resize

A kép csalóka, nem a fotón látható háznál, hanem a szomszédjában helyszínelnek a rendőrök (Fotó: Olvasó)

Az asszony sérüléseivel kapcsolatban több teóriát hallottunk, ezeket azonban nem írjuk le, várjuk a hivatalos közleményt.

buk2

Korábban írtuk

Feltehetőleg családon belüli erőszak áldozata lett az a középkorú asszony, akit szombaton délután szállított mentőhelikopter kórházba egy büki családi házból.

Frissítés 17:00

Bűnügyi helyszínelők érkeztek a büki házhoz, teljes védőelszerelésben mentek be az épületbe.

2018.05.19.Bük

Korábban írtuk:

Azt, hogy mi történt a házban egyelőre nem tudjuk, azonban információink szerint az asszony súlyos sérülést szenvedett. Az egyik utcabeli elmondta, hogy két mentő és több rendőrautó érkezett a házhoz, majd később leszállt a mentőhelikopter is, ami sokáig nem szállt fel a sérülttel.

2018.05.19.Bük

A rendőrök „benyomták” a rendőrautóba a hevesen tiltakozó, nyugdíjas férjét, akinek a káromkodásait zárt ajtón keresztül is tisztán lehetett hallani.

2018.05.19.Bük

Az utcabeliektől megtudtuk, hogy a férfi rendszeresen kötekedett ittas állapotban. Azt is elmondták, hogy a férfi egy balesetben fejsérülést szerzett, a viselkedése azután változott meg drasztikusan.

2018.05.19.Bük

A mentőhelikopteres képeket olvasónk küldte. Köszönjük!

Az utcába ma délelőtt költözött be egy német család, pont az érintett család szomszédságába, így nekik is mozgalmasra sikerült az első napjuk a vasi városban.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 68 éves helyi férfi gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 19-én 12 óra körül büki otthonukban – előzetes szóváltást követően – mellkason szúrta feleségét. Az előzetes orvosi vélemény szerint a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

A rendőrök a férfit a lakóhelyén elfogták, előállították és őrizetbe vették. A helyszíni szemle és a körülmények tisztázása jelenleg is folyamatban van.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.