Barion Pixel
Szerző: Nébih / 112Press 2021. december 15.

Szűzies közleményt adott ki a Nébih - segítünk értelmezni, mit találtak a Tornádóban és mi az egyáltalán

Szintetikus gyógyszerhatóanyag szennyeződést találtak egy étrend-kiegészítőben, amiről az importőr tájékoztatta a magyar forgalmazót. Biztosak vagyunk benne, hogy egyikőjüket sem lepte meg a felfedezés, hiszen éppen a talált anyag a lényeg a kapszulákban, ettől "működnek".

Cikkünket kénytelenek vagyunk virágnyelven megírni, mivel a Google korábbi, "férfierővel" kapcsolatos ügyeskedésekre rávilágító összeállításunkat gyanúsnak minősítette, ezért szankciókat helyezett kilátásba.
 
Az alábbi képen látható, sokak számára semmitmondó közleményt publikálta a Nébih december 14-én és kérték a vásárlókat, hogy a jelzett azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el.
 
Szintetikus gyógyszerhatóanyaggal szennyezett termék
 
A Nébih ráadásul éppen azt a szintetikus gyógyszerhatóanyagot nevezi szennyeződésnek, ami az egész kapszula lényege és amiért megveszik a vásárlók. Nem tudjuk, hogy ez valóban meglepetést okozott-e a hatóságnak, de bízunk benne, hogy nem.
 
De mi is az a Tornado nevű, növényi hatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő?  Sokan talán az egészséges táplálkozást, vagy a vitamin utánpótlást vizionálják a megnevezés mögé, valójában azonban a férfi potencia fokozójáról van szó.
 
Ismét elárulunk egy titkot: minden "kizárólag növényi kivonatokat tartalmazó" és valóban hatásos szer tartalmaz szintetikus gyógyszerhatóanyagot, ami lehet tadalafil, sidenafil, vagy valamilyen kísérleti kutyulmány. Hangsúlyozzuk: a gyors hatáson van a lényeg. Lehet, hogy a ginzeng 10 év alatt segít valamennyit, de a vásárlók egy órán belüli, vagy azonnali hatást akarnak.
 
Szintetikus gyógyszerhatóanyaggal szennyezett termék
 
Ha hozzátesszük, hogy az elsőként említett két hatóanyag a C-ialis és a V-iagra nevű vényköteles és hatásosságuk miatt legtöbbször hamisított gyógyszerek hatóanyaga, akkor azonnal érthető, hogyan szennyeződhetett a fent nevezett termék. Természetesen szándékosan.
 
A Tornado nevű kapszulák és társaik leírásában szerepel, hogy fél-egy órán belül kifejtik a hatásukat. Senki ne dőljön a kardjába, de ha valakinek a dobozon feltüntetett növények elfogyasztása után harcra kész a szerszáma, annak semmi gondja a potenciájával, a többieknek pedig akkor sem használ semmit egy óra alatt, ha esetleg negyven kapszulát vesznek be.
 
Nem csak étrendkiegészítő
 
Ehhez kell a szintetikus szer, ami tényleg hatásos, de nem véletlenül vényköteles. Ráadásul mivel titokban kerül bele a kapszulába, feltüntetett dózis nélkül, így semmi garancia nincs arra, hogy nem borul meg egy kicsit az adagoló kémcső. Azt pedig talán nem kell magyaráznunk, hogy pl. egy szívbeteg férfi esetében mi a különbség a porított ginzeng, vagy csalánlevél és a rejtélyes dózisú szintetikus gyógyszer fogyasztása között...
 
Egy sarkított példa: ha valaki testet és lelket nyugtató, kizárólag természetes anyagokat, "hársfa levelét" tartalmazó kapszulát vásárol, akkor alap esetben nem feltételezi, hogy a kapszulában a növényi kivonat mellett egy tabletta X-anax is ott rejtőzik, porítva. 
 
De ha ezt egy speciális portálon veszi meg, akkor magasabb árat is megfizet a "garantáltan hatásos" nyugtatókapszuláért. Nem biztos, hogy tudja, mit rejt valójában, de azért sejtése lehet róla. Pontosan ez a helyzet most a Tornado-val és hasonlóan frappáns nevű társaival.

Nem szeretnénk ismételni önmagunkat, akit érdekel a téma, kérjük olvassa el korábbi, "gyanús" cikkünket. Még korábban is felhívtuk már a figyelmet a ravasz trükkre.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.