Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK / 112Press 2019. július 12.

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség a hegyháthodászi balesettel kapcsolatban

Egy sárga színű Renault vezetőjének is lehetnek érdemleges információi a balesettel kapcsolatban, amiről korábban már beszámoltunk. De bárki jelentkezhet, aki érdemi információkkal rendelkezik a július 6-i, Hegyháthodász közelében történt balesetről.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/356/2019. bűnügyi számon eljárást folytat súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

(A 112Press beszámolt a balesetről, cikkünk ide kattintva olvasható.)

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 6-án 5 óra 10 perckor egy férfi az általa vezetett magyar hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett a 76-os számú főúton, Hegyhátsál település felől Zalaegerszeg irányába. Haladása során a 76+420 kilométerszelvényében észlelte, hogy a vele szemben közlekedő, osztrák hatósági jelzésű, szürke színű Audi típusú személygépkocsi áttért az ő forgalmi sávjába. A magyar hatósági jelzésű gépjármű vezetője ekkor vészfékezett, amelynek következtében áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és érintőlegesen összeütközött a már saját forgalmi sávjába visszatérő Audi bal oldalával. A baleset következtében az előzetes orvosi vélemény alapján két személy súlyos, három személy könnyű sérülést szenvedett. 

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a hatóság kéri azoknak – elsősorban egy sárga színű, Renault típusú személygépkocsi vezetőjének – a jelentkezését, akik a baleset idején Körmend felől Zalaegerszeg irányába közlekedtek a 76-os főúton, és az Audi típusú személygépkocsi közlekedésével, vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívószámon!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.