Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. július 06.

Mindkét sofőr másként emlékszik - Audi és Renault ütközött Hegyháthodásznál

Két ember súlyosan kettő pedig könnyebben sérült abban a hajnali balesetben, ami Hegyháthodász közelében történt a 76-os főúton.

Egy osztrák rendszámú Audi és magyar rendszámú Renault ütközött a 76-os főúton Hegyháthodásznál. Az érintett útszakaszon 70 km/órás sebességkorlátozás van érvényben.
 
Az Audi az ütközés után árokba csapódott
 
Egyelőre nem tisztázott hogyan történt a baleset, ugyanis mindkét sofőr azt állítja, hogy a másik jármű tért át a sávjába. A nyomok alapján a Zalaegerszeg felé tartó Audi sávjában történt a baleset a magyar sofőr azonban azt állítja, hogy az Audi tért át a sávjába ő menekülni próbált és így került a szemközti oldalra. Az ütközés után az Audi az árokban állt meg, a Renault pedig az úttesten keresztbe fordulva.
 
Az ittas sofőr súlyosan megsérült, a mentőautót a rendőrautó is kísérte
 
Az Audiban ketten, a Renaultban öten ültek. Mindkét társaság valamilyen buliból tartott hazafelé. Az Audi osztrák vezetője információink szerint ittas volt, az őt szállító mentőautót rendőrautó is kísérte a szombathelyi Markusovszky kórházba.
 
A két autó az Audi sávjában ütközött, a jelölt helyen
 
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a mentés és helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.
 

Audi és Renault ütközött Hegyháthodásznál - négyen megsérültek




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.