Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. június 12.

Halálra gázolt egy kerékpárost a gyermekeit gázolásban elvesztő férfi Csipkereken

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken a Vas megyei Csipkerek településen. Suzuki gázolt halálra egy kerékpárost, akit ma korábban engedtek el a munkahelyéről.

cs2

 

Nem tudták megmenteni az életét annak a 60 év körüli férfinek, akit egy vele egy irányba tartó, a kerékpáros előzésében lévő Suzuki gázolt el.

 

 
cs4
 
A Suzuki Kám felől Csehimindszent irányába tartott, amikor Csipkereken a Rákóczi Ferenc utcában a vele egy irányba tartó kerékpáros előzésébe kezdett. A kerékpáros eddig tisztázatlan körülmények között balra kanyarodott, a Suzuki pedig elütötte.
 
cs1a
 
A kerékpáros férfi a szélvédőre csapódott, majd az aszfaltra zuhant. Súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt.
 
cs6a
 
A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott, a forgalmat elterelték.
 
A Suzuki vezetőjének két gyermeke is gázolás során vesztette életét
 
A helyszínen beszéltünk a Suzuki vezetőjével, aki elmondta, hogy nem hajtott gyorsan, a kerékpárost elkezdte előzni és maga sem érti, hogy került hirtelen elé a férfi. A Suzuki a szemközti sávban, a felezővonalhoz közel ütközött a kerékpárossal.
 
-Amikor megálltam nagyon megijedtem. Mire kiszálltam az autóból már rohantak az emberek az úton fekvő férfihez. Láttam, hogy elkezdték újraéleszteni. Fohászkodtam, hogy ne legyen komoly baja, de amikor közelebb értem és láttam, mennyire vérzik, akkor már tudtam, hogy nagy a baj és nem fogja túlélni. Sírtam és remegtem - mondta megtörten a 69 éves férfi, akinek a vizsgálat idejére bevonták a vezetői engedélyét.
 
cs5a
 
A férfi elmondása alapján 40 éve vezetett balesetmentesen, koccanása sem volt.
 
-Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom a történteket. A 17 éves kislányomat Bükön gázolták halálra, az út szélén gyalogolt. A kerékpározó 45 éves fiamat két éve ütötte el egy teherautó, három napig küzdöttek vele a kórházban, de elment. És most én is elgázoltam valakit. Ezt nem tudom, hogyan fogom feldolgozni - törölte le könnyeit a sofőr.
 
Csipkereken megtudtuk, hogy az áldozatot ma két órával a munkaidő lejárta előtt hazaengedték a munkahelyéről. Eredetileg délig dolgozott volna. Feltehetőleg a boltba indult, 11 óra körül a Suzuki halálra gázolta.
 
A helyszíni szemle befejezését követően éppen trélerre vontatták a Suzukit, amikor megállt egy utánfutós autó a baleset helyszínén, az utas pedig kitette az első csokrot az út szélére.
 
cs8a
 
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.