Barion Pixel
Szerző: Tolna MRFK 2021. május 12.

Ittas sofőr vezetett forgalomból kivont, műszaki nélküli, rossz állapotú autót, vezetői engedély nélkül

Sárpilisen akadt horogra a rossz műszaki állapotú autót vezető sofőr, de sok vesztenivalója nem volt, a nem létező vezetői engedélyét nem tudják bevonni.

A szekszárdi körzeti megbízottak 2021. május 10-én az esti órákban Sárpilisen ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a 33 éves szekszárdi férfi által vezetett autót hivatalból kivonták a forgalomból, továbbá annak műszaki érvényessége már több mint fél éve lejárt. A rendőrök kérték a jármű okmányait a férfitől, azonban azt a sofőr nem tartotta magánál. Az egyenruhások a kocsi rendszámát is elvették, mivel az autó közúti közlekedésre alkalmatlan volt.

Az ellenőrzés során kiderült az is, hogy a  sofőrnek nincsen jogosítványa sem. A rendőrök megszondáztatták a férfit, mely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre elő is állították.

Az egyenruhások a sofőrt, az általa elkövetett szabálysértések miatt feljelentették. Az ittas járművezetés miatt pedig a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.