Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. november 25.

Vasvárnál sínre tett kerékpár tulajdonosát keresik a vasi rendőrök - áthajtott a vonat a biciklin

Feltehetőleg meggondolatlan csíny, vagy lopott kerékpártól szabadulás állhat a háttérben, mindenesetre a rendőrök keresik a City Bike Dinotti kerékpár tulajdonosát és azt, aki a sínekre tette a biciklit Vasváron. A motorvonat áthajtott a kétkerekűn.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztálya a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Vasvárnál sínre tett kerékpár tulajdonosát keresik a rendőrök

A rendelkezésre álló adatok szerint a képeken látható, ezidáig ismeretlen sértett tulajdonát képező, City Bike Dinotti típusú kerékpárt 2021. október 13-án, az éjszakai órákban, a vasvári vasútállomás közelében ismeretlen személy a sínpályára helyezte. A kerékpáron az arra közlekedő motorvonat keresztülhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Vasvárnál sínre tett kerékpár tulajdonosát keresik a rendőrök

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárt felismeri, vagy annak tulajdonosáról érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-011-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.