Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. február 26.

Újraélesztették a vadelütés után rosszul lett sofőrt Szombathely határában

Az autóból kiszálló 63 éves férfi megnézte a kimúlt őzbakot, majd jelezte az élettársának, hogy nagyon rosszul van. Már hallották a mentők szirénáját, amikor a férfi szíve megállt. Azonnal megkezdték az újraélesztését.

Vadbaleset történt 2024. február 26-án délelőtt a 87es főúton, Szombathely határában, az Ipari út közelében. A menetirány szerinti bal oldalról egy őzbak ugrott egy Körmend irányába tartó KIA személygépkocsi elé. A sofőr fékezett, de elütötte a vadat.

A személyautón kisebb rongálódásokat okozott az elütött őzbak, a sofőrt újra kellett éleszteni a rosszulléte után

A 63 éves férfi kiszállt az alig sérült autóból, majd megnézte a kimúlt őzet. Ezután jelezte a vele utazó élettársának, hogy nagyon rosszul van. A nő azonnal hívta a mentőket és kérte a férfit, hogy ne üljön be a kocsiba, üljön le az út szélére, a friss levegőn.

A férfi állapota gyorsan romlott és már a közelben járt a mentő, amikor megállt a szíve. Azonnal elkezdték az újraélesztését és néhány perc alatt sikerrel is jártak.

Az újraélesztett férfit mentő szállította kórházba

A férfi párjától megtudtuk, hogy a kiskertjükbe indultak. Amikor a férfi rosszul lett, akkor többen is megálltak segíteni. Az asszony mindenkinek nagyon köszöni azt, hogy velük voltak ezekben a nagyon nehéz percekben. Azt is megtudtuk, hogy az elmúlt időszak nagyon megterhelő volt a számukra, családtag elvesztése és munkahelyi nehézségek miatt.

Az elütött őzbak

Az újraélesztés és a mentési munkálatok ideje alatt nagy torlódás alakult ki a 87-es főúton. A forgalmat rendőrök irányították.

Sikeres újraélesztés Szombathely határában, vadelütés után

A férfit a mentők kórházba szállították. Az őzbakot az érintett vadásztársaság szállította el.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.