Szerző: 112Press 2019. október 26.

Scania tolatott BMW-nek? - Patthelyzet a 86-os főúton, Kisunyomnál

Különös közlekedési baleset történt szombaton délután a 86-os főúton, Kisunyom és Egyházarádóc között. A felek nem tudtak megegyezni és valamelyikőjük nem mond igazat. A cikkben mi is csak a két verziót tudjuk ismertetni, nem azt, hogy mi történt pontosan.

Frissítés 2019.10.28.: Az ügy fejleménye itt olvasható.
 
Korábban írtuk: Lerobbant egy Körmend felé tartó szlovén rendszámú kamion a 86-os főúton szombaton délután. A jármű elfoglalta a sávját. Eddig ennyiben lehetünk biztosak. Innentől viszont két teljesen eltérő verziót hallottunk a két sofőrtől és a két jármű egy-egy hölgy utasától.
 
ku_2
 
1. verzió, a BMW vezetője szerint
 
A BMW egy szlovák rendszámú Scania kamion után haladt, amikor az hirtelen fékezett és megállt a szlovén kamion mögött. A BMW a teherjármű mögött néhány méterrel állt meg, amikor a Scania vezetője tolatni kezdett: A BMW sofőrje is tolatott, de a kamion nekikoccant a személyautó orrának, annak ellenére hogy a sofőr dudálással is jelezte, hogy ott van.
 
ku_6
 
2. verzió, a szlovák rendszámú kamion vezetője szerint:
 
A Scania sofőrje észlelte a sávjában álló kamiont és mivel szemből is érkeztek ráfékezett és megállt. Ekkor koccant neki hátulról a BMW. A járműveken látható sérülés nem keletkezett. A sofőr azt állította, hogy egyáltalán nem tolatott.
 
ku1
 
A helyszínelő kiérkezésekor mindkét sofőr a maga verzióját mondta, amit saját útitársa is megerősített. Szemtanú nem maradt a helyszínen és fedélzeti kamera sem volt a járművekben.
 
ku_5
 
A végkifejletről egyelőre nincs tudomásunk, de ha többet megtudunk, akkor cikkünket frissítjük.
 
ku_4

Újabb kamion robbant le a közelben

A forgalmat rendőrök irányították a 86-os főút érintett szakaszán.
 
ku_9
 
A feltorlódott járművek között álló egyik kamion motorja lefulladt és nem lehetett beindítani, így a koccanás helyszínétől kb. 350 méterre újabb torlódás alakult ki a 2x1 sávos forgalmas főúton.
 
ku3

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.