Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. december 06.

Rosszul lett és meghalt egy SsangYongot vezető férfi Nádasd közelében - kézsérülést szenvedett az oldalablakot betörő segítő

A Kórmend irányába tartó autó lassulni kezdett, majd letért az útról és a töltés alján állt meg. A vezető azonban nem szállt ki a szinte teljesen épen maradt járműből. A segítségére siető férfi kézzel törte be az oldalablakot, amikor látta, hogy a sofőr nem mozog.

Pályaelhagyásos baleset történt a 86-os főúton, Nádasd közelében 2023. december 6-án. A bokrok által megállított autó alig sérült, azonban a sofőr nem szállt ki a töltés alján lévő gépjárműből.

-Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---

 
Egy szemtanú elmondta, hogy a Zalalövő felől Körmend irányába tartó SsangYong személyautó lassulni kezdett, majd már kis sebességgel a menetirány szerinti jobb oldalon lehajtott a töltésen. Egy sofőr a segítségére sietett, azonban azt tapasztalta, hogy a bajba került járművezető nem mozog, az ajtók pedig kívülről nem nyithatók.
Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
 
A férfi ezért betörte a vezető mögötti ablakot, de közben kézsérülést szenvedett és erősen vérzett. Ez nem akadályozta meg abban, hogy ellenőrizze az autóban oldalra dőlt férfi életjeleit, majd segítséget kérjen.
Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
 
Nem sokkal később megkezdték a 43 éves vasi sofőr újraélesztését, amit a helyszínre kiérkező mentők emelt szinten folytattak. Információnk szerint egy idő után sikerült újraindítani a férfi keringését, de nem sokkal később újból megállt a szíve. A sofőr a helyszínen elhunyt.
 
Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
 
Egy helyszínre érkező ismerősétől megtudtuk, hogy reggel egy Zala megyei településen voltak, ahol disznóvágáson vettek részt. A férfi elesett és megütötte magát. Mivel nem érezte jól magát, ezért haza indult. A rosszullét valószínűsíthetően olyan gyorsan érte el, hogy már nem volt lehetősége félreállni és segítséget kérni.

Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.