Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály / Vas MRFK 2022. augusztus 17.

Elszaladt a rendszám és biztosítás nélküli Suzukival Hyundainak hajtó sofőr Sárváron

A balesetet okozó férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, de szerencsére rajta kívül más nem sérült meg a balesetben.

Olvasónk számolt be egy reggeli közlekedési balesetről, ami Sárváron történt és a vétlen fél olvasónk szerint egy tanulóvezető volt.. Az elmondottak alapján több dologra is rákérdeztünk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon és sejtéseink beigazolódtak.

-Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. augusztus 17-én, a reggeli órákban Sárváron. Egy személy hatósági jelzés nélküli személyautóval közlekedett az Erdély utca felől a Magyari István utca irányába, amikor haladása során későn észlelte az előtte, kanyarodási szándék miatt lassító gépkocsit és nekiütközött.

-A jármű vezetője kiszllt a gépkocsiból, majd távozott a helyszínről. Adatgyűjtést követően a sárvári rendőrök a baleset okozójával szemben szabálysértési eljárást indítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetet okozó férfi könnyebben megsérült - válaszolt a 112Press kérdéseire Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szóvivő megerősítette a feltételezésünket is, miszerint a balesetet okozó személy nem rendelkezett vezetői engedéllyel és a gépkocsin nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem. Azt nem tudtuk meg, hogy a sofőr fogyaszthatott-e alkoholt, vagy egyéb bódító anyagot vezetés előtt?

A Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A helyszínre sárvári tűzoltók vonultak, áramtalanítani a gépjárműveket.

Hirdetés - Rádió1 Taxi Szombathely

A címlapkép illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.