Szerző: 112Press 2020. május 15.

Rendőrség előtt ütközött MZ motorral egy kanyarodó Mercedes Szombathelyen

A motoros megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították. A baleset okozója kérdésünkre elmondta, hogyan történt a sajnálatos eset.

Balra kanyarodó Mercedes ütött el egy szemből érkező, szabályosan közlekedő motorost a szombathelyi Petőfi Sándor utcában. A 60 év körüli férfi megsérült, a mentők a Markusovszky kórházba szállították.

 

 

 

A Mercedes vezetőjét megviselte a baleset, többször is érdeklődött a motoros hogyléte felől.
 
A középkorú férfi kérdésünkre elmondta, hogy a belváros felől érkezett a Petőfi Sándor utcában. A rendőrség előtt akart balra bekanyarodni, a Magyar László utcába.
 
r3a
 
-A szemből érkező Suzuki személyautó miatt megálltam és megvártam, amíg elmegy. Utána egy furgon érkezett és úgy ítéltem meg, hogy a Suzuki és a furgon között kényelmesen be tudok kanyarodni. Ezért nem is nagy gázzal indultam. A motorost az utolsó pillanatban vettem észre, a balesetet már nem tudtam elkerülni - mondta a Mercedes vezetője.
 
r1a
 
-Egyszerűen nem értem, hogyan nem vettem észre a motort. Valószínűleg a furgonra koncentráltam. Többször is végiggondoltam és nem tudom, hogyan történhetett meg ez. Én vagyok a felelős a balesetért és nagyon sajnálom a történteket. Több mint kétmillió kilométert levezettem már, ez az első komolyabb balesetem.
 
r11
 
Információnk szerint az MZ motor vezetője nem akarta, hogy a mentők kórházba szállítsák, de meggyőzték arról, hogy saját érdekében fontos, hogy kivizsgálják. A férfi az ütközéskor először a szélvédőt törte be, majd az aszfaltra zuhant.
 
A motorkerékpárt és a motoros táskáit a rendőrség biztonságba helyezte, őrzött telephelyre szállíttatta.
 
r13a
 

A Rohonci út felől érkezők előtt a rendőrség terelőkúpokkal lezárta a külső sávot a kereszteződésben fekvő motor miatt. Ennek ellenére több autó is megpróbált behajtani a Magyar László utcába.

Rendőrség előtt ütközött MZ motorral kanyarodó Mercedes Szombathelyen 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.