Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. december 16.

Videón az ütközés - Renault teherautó hajtott Toyota elé Szombathelyen

A személyi sérüléssel járó balesetet egy bolt ügyfélteret figyelő biztonsági kamerája rögzítette. Az okozó a látottak alapján fékezés nélkül hajtott volna át a kereszteződésen, annak ellenére, hogy rá Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla vonatkozott.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a szombathelyi Nádasdy Ferenc és Szelestey László utcák kereszteződésében pénteken reggel.

Egy Renault teherautó vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére lassítás nélkül hajtott be a kereszteződésbe, ahol nekiütközött az oldalának egy belváros felé tartó, szabályosan közlekedő Toyota.


A személyautóból két embert szállítottak a mentők kórházba. Az ütközést ezúttal is rögzítette az ablakon keresztül a Mikroshop elektronikai alkatrész szaküzlet vevőteret figyelő kamerája. Rendszeres nézőink már több ilyen felvételt láthattak ebből a kereszteződésből.

A teherautó vezetőjének a stop - táblán kívül az útburkolati jelzéseket is észlelnie kellett volna. Ő egyébként nem sérült meg a balesetben. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.