Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: Mikroshop / 112Press 2022. augusztus 12.

Kamera rögzítette az ütközést - BMW borított fel Citroen kenyérszállító teherautót

A személyautó vezetője figyelmen kívül hagyta a mindkét irányból behajtani tilos és az Állj, elsőbbségadás kötelező táblákat. Az ütközés pillanata egy üzlet vevőtéri kamerájának felvételén látszik, az ablakon keresztül.

Egy szerencsés kimenetelű baleset előzményét rögzítette az ablakon keresztül a szombathelyi Mikroshop elektronikai alkatrész üzlet vevőteret mutató kamerája. Az esetről korábban már beszámoltunk, most azonban az ütközést is meg tudjuk mutatni olvasóinknak.

2022. augusztus 6-án hajnalban egy BMW személyautó vezetője a mindkét irányból behajtani tilos tábla ellenére behajtott a Nádasdy Ferenc utcába, majd az  Állj, elsőbbségadás kötelező táblát is figyelmen kívül hagyva próbált áthajtani a Szelestey László utcán. A gépkocsi ütközött egy belváros felé tartó Citroen kenyérszállító teherautóval, ami ettől felborult és nekiütközött egy parkoló Nissannak, amit az előtte parkoló Toyotának lökött.

Az ütközés pillanata az ablakon keresztül - egy BMW borította fel a belváros felé haladó Citroen kenyérszállító teherautót


Az eset során személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben, ami sok buszjáratot is érintett.

Kenyérszállító teherautót borított fel egy BMW Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.