Barion Pixel
Szerző: TM 2017. szeptember 15.

Rendőrségi rajtaütés a szombathelyi Szűrcsapó utcában

Legalább két tucat egyenruhás és civil rendőr vett körbe egy Mercedes személyautót késő délután Szombathelyen, egy presszó mellett. Az akcióban legalább három embert megbilincseltek, a személyautót pedig lefoglalták.

Frissítés: Az ORFK Kommunikációs Szolgálata válaszolt megkeresésünkre, pontosabban egyetlen kérdésünkre sem érkezett válasz, hanem az alábbiakról tájékoztattak: "a  rendőrség folyamatban lévő ügyben hajtott végre intézkedést, amelyről bővebb tájékoztatást jelenleg nem kívánunk adni."

DSC_8512a

Korábban írtuk

Az esettel kapcsolatban egyelőre annyit sikerült megtudnunk, hogy nem Vas megyei rendőrök hajtották végre a látványos akciót, aminek keretében még a Szűrcsapó utca érintett szakaszát is lezárták a forgalom elől. Az ORFK-nak elküldtük a kérdéseinket, egyelőre a türelmünket kérik a válaszadásig.

DSC_8515a

A környéken több variációt is hallottunk arra vonatkozóan, hogy mi történt, de mivel ezek egymásnak ellentmondanak, ezért ezekről nem számolunk be.

DSC_8518a

A Mercedes személyautót nyomozók kutatták át egy megbilicselt huszonéves férfi és nő mellett. Egy idősebbnek látszó, szintén megbilincselt férfit korábban elszállítottak a helyszínről.

DSC_8522a

Amint választ kapunk kérdéseinkre a rendőrségtől, cikkünket frissítjük.

DSC_8523a

Információink szerint a szóbeszéddel ellentétben a TEK nem vett részt a rendőrségi akcióban.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.