Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. november 03.

Újabb ráfutás a Nádasdy-hídnál - Volkswagen tolt teherautónak másik VW-t piros jelzésnél

A sokadik ráfutásos baleset történt a 84-es főúton, a hídjavítás miatt egy sávosra szűkülő útszakasz előtt, a már "megszokott" módon. A pirosra váltó jelzőlámpa előtt több autó is megállt már, de egy érkező Volkswagen egybe tolta a sort.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a 84-es főúton, Sárvár közelében, a Nádasdy-hídnál.

Ráfutásos baleset a Nádasdy-hídnál, a 84-es főúton

Hónapok óta tart a hídfelújítás, amelynek a befejezését november közepére ígéri a Magyar Közút. Nemrégiben részletesen foglalkoztunk az okokkal, megemlítve, hogy több baleset is történt már a sávlezárás óta.

A korábban lezárt, Jánosháza felé vezető sávot néhány napja feloldották, a sávlezárás ma átkerült a Sopron felé tartó oldalra. Az első balesetig csak néhány órát kellett várni.

Szerdán délelőtt így nézett ki a friss sávlezárás, délután megtörtént az első baleset

Gérce irányába tartott egy Volkswagen személyautó szerdán este, amelynek a vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból - a jelzőlámpa piros jelzésénél - álló kocsisort. Az autót vezető középkorú férfi fékezett, de belehajtott egy már álló Volkswagenbe, amit egy teherautó platója alá tolt.

Ráfutásos baleset a Nádasdy-hídnál, a 84-es főúton

A balesetben senki sem sérült meg. A vétlen sofőr elmondta, hogy nem haragszik a másik sofőrre, mivel szerencsére csak az autók törtek össze. A felek egy parkolóban töltötték ki a baleseti bejelentőt, amit a szomszéd megyéből érkező hozzátartozók vittek oda nekik.

Ráfutásos baleset a Nádasdy-hídnál, a 84-es főúton


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.