Szerző: 112Press 2021. szeptember 25.

Hídról zuhant patakmederbe egy férfi Szombathelyen - súlyosan megsérült a balesetben

Pénteken éjszaka riasztották a mentőket és a tűzoltókat a szombathelyi Óperint utcába, ahol a Perint patak medrébe zuhant egy férfi. Baleset történt.

Lezárták a Perint hídját pénteken éjszaka, a mentés idejére, az Óperint utca és Szent Quirinus sétány kereszteződésénél. Információnk szerint egy férfi zuhant a Perint medrébe a hídról, kövek közé.

Az Óperint utcai Perint híd Szombathelyen

-A helyszínre riasztott mentők egy fiatal férfit találtak, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A mentés a katasztrófavédelem és a rendőrség bevonásával történt. A sérültet ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba - tájékoztatta a 112Press-t az Országos Mentőszolgálattól Kocsis Szandra.

A Perint patak köves medre

Úgy tudjuk, hogy nem merült fel szándékosság az esettel kapcsolatban, azaz nem direkt ugrott a vízbe a férfi, nem lökték és nem is öngyilkossági szándék áll a háttérben, hanem baleset történt. Ez feltehetőleg egy meggondolatlan cselekedet következménye.

Patakmederbe zuhant egy férfi Szombathelyen

Többen is tartózkodtak a közelben, így azonnal értesítették a mentőket. Ez nagy szerencse a sérültnek, mivel éjszaka nagy eséllyel senki nem talált volna rá a mederben, ha nincs szemtanú.

A Szent Quirinus sétány mellett történt a baleset


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.