Barion Pixel
Szerző: TM 2017. szeptember 26.

Fejbe rúgta a mentőápolót egy őrjöngő beteg Vasszentmihályon

Megerősítették lapunknak, hogy súlyos sérülést szenvedett egy szentgotthárdi mentőápoló, amikor egy mentőautóba besegített beteg feltehetőleg szándékosan fejbe rúgta. A mentőápolóhoz is esetkocsi érkezett, az őrjöngőhöz pedig rendőrök.

Az eset még szeptember 18-án történt Vasszentmihályon. Egy férfi dührohamaihoz riasztották a mentőket és a rendőröket. Az információnk szerint ittas ember dobálózott és randalírozott. A mentők értek ki először, ekkorra a férfi már lecsillapodott és beszélni is lehetett vele. A mentők ezért odakísérték a mentőautóhoz és az oldalajtón keresztül akarták beültetni a járműbe. A férfi a mentőben megfordult, majd teljesen váratlanul fejbe rúgta a még mentő mellett álló, éppen lehajoló mentőápolót.

Képünk illusztráció, de az érintett mentőgépkocsi szerepel rajta

-Bajtársunk nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, amikor egy zavart beteget segített be a mentőautóba és a férfi eddig nem ismert okból, de vélelmezhetően célzottan felé rúgott. Természetesen feljelentést tettünk és bízunk benne, hogy az illető megkapja a megfelelő büntetését. A mentőápoló a munkáját végezte, segíteni próbált - válaszolt megkeresésünkre Köcse Tamás Vas megyei vezető mentőtiszt.

Az őrjöngő férfit végül rendőri kísérettel szállították kórházba.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.