Barion Pixel
Szerző: 112Press 2018. november 17.

Opelt perdített egy Ford az M86-oson Szelesténél

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt az M86-os autóúton Hegyfalu és Szeleste között egy figyelmetlen sávváltás miatt.

Egy szerb rendszámú Ford személygépkocsi vezetője figyelmetlenül próbált sávot váltani és a gépkocsi orrával "megpöckölte" a belső sávban haladó Opel személygépkocsit.
 
 
Az Opel megpördült, majd két fordulat után szalagkorlátnak ütközött. A Ford először a baloldali szalagkorlátnak hajtott érintőlegesen, majd irányíthatatlanul visszatért és a jobboldali szalagkorlátnak ütközött.
 
DSC_3299
 
A balesetben személyi sérülés nem történt.
 
DSC_3300
 
A baleset során törmelék szóródott szét az az autóúton és hiába jelezte a Magyar Közút tájékoztató táblája, autóra szerelt jelzőrendszere, út szélére kihelyezett jelzőtáblák, a rendőrautó fényhídja, valamint közlekedési rendőr is, hogy lassítsanak, több autó is nagy sebességgel hajtott el a helyszínelés mellett.
 
DSC_3287
 
Ezzel nem csak a saját autójában okozhat kárt a sofőr, de kerekek által "kilőtt" törmelék a helyszínen tartózkodókra is veszélyt jelent.
 
DSC_3303
 
Beszéltünk az Opel vezetőjével, aki elmondta, hogy a belső sávban haladt és a Ford ok nélkül tért át előtte a belső sávba, az előtt ugyanis nem haladt másik jármű. A hölgy fékezett, de az autója irányíthatatlanul pörgött az ütközés után.
 
DSC_3295
 

Szerba rendszámú Ford hajtott Opelnek az M86-os autóúton, Szelesténél




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.