Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. december 14.

Nissan pick-upnak kanyarodott Opel - lepattant a kerékről a kisautó

Egy embert kórházba szállítottak a mentők a szombathelyi Szent Márton utcából, ahol egy balra kanyarodó Opel személyautó egy szemből érkező Nissan pick-up bal első kerekének ütközött.

A baleset pénteken éjszaka történt  a Szent Márton és Vörösmarty utak kereszteződésénél.
 
DSC_3601a
 
A belváros felől érkező Opel vezetője balra kanyarodott, de nem vette észre a szemből érkező, szabályosan közlekedő Nissant. A két autó összeütközött. Az Opel utasa a mellkasát fájlalta a baleset után, ezért a mentők kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították. Feltehetőleg csak a biztonsági öv okozott kisebb zúzódást.
 
DSC_3592a1
 
-Amikor a helyszínelő kérdezte, hogy melyik sávban haladtam, hirtelen meg sem tudtam mondani neki, annyira megzavart a baleset. A Thölköly utca felé haladtunk egyenesen, amikor láttam, hogy a szemből érkező kanyarodni kezd. Az utasom is kiáltott, hogy elénk kanyarodik. Próbáltam félrehúzni a kormányt, amennyire lehetett, de láttam, hogy oszlop is van az út szélén, annak semmiképpen nem akartam nekiütközni - mondta a másfél hónapja vásárolt Nissan tulajdonosa. -Az ütközést nem lehetett nagyon érezni, egy kicsit megdobta az autót. Szerencse, hogy senkinek nem esett komoly baja.
 
DSC_3595a
 
A baleset okozója elismerte a felelősségét. Azt mondta, nagyon sajnálja, nem érti, hogyan nem vette észre a szemből érkezőt. Az időközben helyszínre érkező hozzátartozó pedig elismeréssel szólt a Nissan vezetőjének higgadtságáról. "Nagyon normálisan álltak az egészhez" - mondta az asszony.
 
DSC_3602a

A forgalmat rendőrök irányították, nem alakult ki torlódás, azonban a rendőrségi terelőkúpot két autó is elsodorta.

Nissan pick-upnak kanyarodott Opel - lepattant a kerékről a kisautó
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.