Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. július 09.

Olajfolton megcsúszó Renault csapódott fának Pecöl közelében

A Kenéz irányából érkező Renault egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott egy olajfolton, a sofőr elvesztette az irányítást a járműve felett.

A személyautó megpördült és a jobb hátuljával fának ütközött, majd egy sásos területre csapódott. Az autót vezető nő megsérült, őt mentők kórházba szállították. Információink szerint használta a biztonsági övét.

A helyszínen tartózkodóktól megtudtuk, hogy a sofőr a combját és az oldalát fájlalta, de látszólag nagyobb sérüléseket nem szenvedett.

(Ilyen esetekben is nagyon fontos, hogy kórházban megvizsgálják a balesetet szenvedettet, hogy kiderüljön, nincs-e belső sérülése.A múlt héten beszámoltunk egy elvileg könnyű sérülésnek induló, de tragikusan végződő esetről. Annál a balesetnél a sofőr nem hagyta, hogy megvizsgálják...)

pecol4

Néhány perccel a baleset után egy szintén Kenéz felől érkező autó vezetője észlelte a balesetet szenvedett járművet, ezért ráfékezett. A mögötte érkező autó vezetője félrehúzta a kormányt, hogy elkerülje a ráfutást, de így ütközött a szemből érkező, a helyszínen lévők elmondása alapján lovat szállító járművel. Ennek a balesetnek nem volt sérültje.

pecol2

Azt is elmondták, hogy az olajfolton egy motor is megcsúszott, de a motoros még tudott korrigálni, így nem esett el. A Magyar Közút munkatársai mentesítő anyagot szórtak a foltra.

pecol3

A Renault személyautót egy Manitou munkagép vontatta vissza az útra. Ilyen munkagéppel már sok káreset helyszínén találkoztunk, ahol a környező településekről mennek segíteni a bajba jutottaknak.
 
pecol5
 
A mostani balesetben megsérült sofőr hozzátartozója kérdésünkre lemondta, hogy többen is megálltak segíteni a sofőrnek. Volt aki azonnal áramtalanította az autót, míg egy másik sofőr segített kiszállni a Reanult vezetőjének, majd biztonságos helyre kísérte.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.