Szerző: 112Press 2020. július 28.

Hatalmasat hibáztunk – nem adtuk ki a rendszámot a rendőrségnek

Több alkalommal is kérte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság egy olvasónk által rögzített felvételen szereplő motor rendszámát, de mivel olvasónk nem járult hozzá, ezért nem adtuk azt át a rendőrségnek. Utólag ez súlyos tévedésnek bizonyult.

Májusban, a 87-es főúton rögzített felvételt mutattunk be oldalunkon, ami miatt mi és olvasónk is komoly szitokáradatot kapott a nyakába, sokak szerint ugyanis semmi rosszat nem tett a motor vezetője.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon ezt viszont másként ítélhették meg, mert többször is kérték a videón látható motor rendszámát. Olvasónk kérésének eleget téve a rendszámot nem adtuk ki.

Most azonban már biztos, hogy a májusi felvételen látható motor soha többé nem gurul már, tegnap este ugyanis komoly balesetet szenvedett, totálkárosra törött, a motoros pedig életveszélyesen megsérült.

A személyautó sofőrje nem láthatta a közeledő autó mögül kivágó motorost

Egyben reméljük, hogy azok, akik azt írták, hogy egy ilyen profi motoros soha nem okoz balesetet, felülbírálják a véleményüket. Megelőzendő a „De a Suzuki hajtott ki elé!” mondatot jelezzük, hogy a Suzuki megállt a kereszteződésben (szemben álló szemtanú megerősítette), a sofőr elnézett balra és két érkező autót látott a 70 km/órás sebességkorlátozású, záróvonallal ellátott szakaszon.


A sofőr úgy ítélte meg, hogy az elöl haladó autó előtt kényelmesen át tud hajtani és ezt megerősítette a a legelöl haladó autó sofőrje is, akinek fékeznie sem kellett volna. De ekkor érkezett a járművet záróvonalon, nagy sebességgel megelőző motor, ami ütközött a Suzuki elejével, a motoros pedig 40 métert repült. Védőruházat nélkül.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.