Szerző: 112Press Fotó: Horváth Alexa / 112Press 2021. december 12.

Nagytestű kutyát gázolt és szalagkorlátnak csapódott egy BMW az M86-oson

Vép közelében történt a baleset, a Budapest felé vezető oldalon. A kutya azonnal kimúlt, a BMW totálkáros lett, de a vezetője nem sérült meg.

Frissítés: Néhány perccel cikkünk megjelenése után olvasónk jelzése alapján jó eséllyel sikerült azonosítani az elütött kutyát. Olvasónk jelzését továbbítottuk a megfelelő helyre.

Egy másik olvasónk képet is töltött fel az ebről. Tegnap az M86-os úton fogták meg, nehogy elgázolja egy autó. Visszajuttatták a gazdájának, ahonnan a jelek szerint ismét megszökött.

A kutya egy nappal a számára végzetes baleset előtt -  akkor is az M86-os autóúton fogták meg Fotó: Horváth Alexa

Korábban írtuk: Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy BMW személyautó vasárnap délután. A vépi lehajtó előtt kb. egy kilométerrel a menetirány szerinti jobb oldalról egy termetes kutya szaladt az úttestre.

Nagytestű kutya szaladt BMW elé az M86-os autóúton, Vép közelében

-Fékezni sem volt időm, elütöttem a kutyát, ami dobott egyet az autón. Áttértem a belső sávba és a kocsi szalagkorlátnak ütközött. Nyílt az összes légzsák, a füsttől egy darabig semmit nem láttam. Attól féltem, hogy valami belém jön hátulról, nagy sebességgel - mondta el a 112Press-nek az autót vezető fiatalember.

Nagytestű kutya szaladt BMW elé az M86-os autóúton, Vép közelében

-A mögöttem érkezők megálltak és megkérdezték, tudnak-e segíteni. Ezt nagyon köszönöm nekik! Sajnálom a kutyát, de esélyem sem volt elkerülni a balesetet. Sajnos chip sincs benne, ezért kicsi az esélye, hogy meglesz a gazdája, így a teljes kárt nekem kell fizetnem.

Nagytestű kutya szaladt BMW elé az M86-os autóúton, Vép közelében

Kérjük olvasóinkat, hogy ha valaki felismeri az elgázolt kutyát, az jelezze ezt a rendőrségen! A szalagkorlátot valószínűleg a BMW biztosításának terhére javítják meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére másfél sávot lezártak a Budapest felé vezető két sávból, így részben a padkán haladhatott a lassított forgalom.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.