Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. február 06.

Építőmunkások szedték össze a viharban elrepült hőszigetelő lapokat Szombathelyen

Reggel hétkor kezdtek és nem csak az útról jól látható helyeket tisztították meg, hanem a szántóföldről és az erdő széléről is feltakarították a vihar által elvitt Nikecell lapok törmelékeit. Egy olvasónk szerint mi állogattuk a kerítésnek a lapokat a viharban, hogy jobban nézzenek ki…

Az esetről tegnap számoltunk be. Egy Körtés utcai építkezésről fújt el a viharos erejű szél sok Nikecell hőszigetelő lapot. Ezek átrepültek a 86-os főút felett, majd pár száz méterrel arrébb fennakadtak a Határőr utca házainak és telkeinek kerítésein. Videónk az esetről:

Több olvasónk is megkérdezte, hogy vajon ki takarítja el a szemetet? Erre a kérdésre választ kaptunk, mielőtt az illetékeseket megkereshettük volna. Hétfőn reggel ugyanis építőmunkások érkeztek az érintett területre és látványos munkát végeztek.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után

A Határőr utca egyik lakója is beszámolt a 112Press-nek a takarításról.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után

-Két fiatalember szedte össze a kerítéseken fennakadt lapokat, de a szántóföldön is több embert láttam, zsákokkal. Amikor kimentem a kerítéshez a munkások bocsánatot kértek a kellemetlenségért és megkérdezték, az udvarunkból nem kell-e elvinni Nikecellt? – mesélte az asszony. – Pár éve építkeztünk, tudom, hogy átvitt értelemben tízezresek repkedtek a levegőben, biztosan nem kicsi a kára a kivitelezőnek. Az viszont becsülendő, hogy precízen összeszedték a szemetet.

Munkások szedték össze az elrepült hőszigetelő lapokat Szombathelyen

Úgy tudjuk, hogy reggel hétkor kezdődött a szemétszedés és 8:30-ra a nagy részét összegyűjtötték. A 86-os főút melletti árokból is összeszedték a törmeléket és a lapokat.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után

Erről örömmel számolunk be és biztosak vagyunk abban, hogy sokan tanultak az esetből, más településeken is.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után

Nem mi állítgattunk Nikecell lapokat a kerítésekhez

Érdekes levelet kaptunk a tegnapi beszámolónk után. Ebből név nélkül közlünk egy részletet:

„A k#rva anyátokat, messziről látszik, h ti állítgattátok a kerítés mellé a hungarocelt, h legyen miről firkálni, meg hangulatot kelteni. Ahelyett h menétek az építőiparba akkor legalább hasznotok lenne  f#sszopók! Ha már oda elmentetek sztorizni akkor mi az anyátokért nem szedtétek össze a hungarocelt? Az már büdös lett volna mi?”

Mosolyoghatnánk a levélen, de inkább szomorú ez az üzenet. Nem csak azért, mert rendszeresen „emberi hangon” megírt üzeneteket kérünk olvasóinktól azért cserébe, hogy nem cenzúrázzuk, nem töröljük az üzeneteket. Így bárki leírhatja a véleményét és nem kell attól tartania, hogy hamarosan eltüntetjük azt.

Maga a feltételezés nonszensz, miszerint 80-100 km/órás széllökések mellett mi Nikecell lapokat állítgatunk a kerítésekhez, több száz méter hosszan, a fotó kedvéért. Valójában egyetlen laphoz sem értünk hozzá, nem változtattuk meg a „látványt”. Erre több ott lakó is a tanúnk, de nem hisszük, hogy ezt bizonygatnunk kellene, mint ahogyan a szemetet sem nekünk kell összeszedni.

Azt pedig már többször jeleztük a hozzászólásoknál is, hogy a „fas” szó értelmetlen a magyar nyelvben, így ennek a szopása is értelmezhetetlen. A szó, amit a levélíró keresett a „f@szszopó”.

Kérjük, hogy legalább annyival tiszteljen meg minket, hogy helyesen leírva nevezi a munkatársainkat f#szszopónak, ha éppen olthatatlan vágyat érez a férfi nemi szerv emlegetésére és már nagyon ott van a nyelve hegyén. Köszönjük!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.