Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Fotó: Tóth Bence / Sárvár és környéke Traffipax Info 2024. július 01.

Frissítve: Munkagép rongált meg gázvezetéket Celldömölkön - üzletet és családi házat kellett elhagyniuk az ott tartózkodóknak

A tűzoltók védősugarat szereltek, a gázmű emberei már a helyszínen vannak. Egy boltból és egy családi házból kimenekítették az embereket.

Frissítés 12:40: A munkálatok még több órán keresztül tartanak. A hiba kb. 1000 háztartást érint. A gázmű szakembereinek irányítása mellett két tűzoltó elzáró szerelvényt helyezett el.

Munkagép rongált meg egy gáz-főnyomóvezetéket Celldömölkön

Korábban írtuk: Teljes útlezárás van a celldömölki Sági, Hegyi és Marx utcák kereszteződésében, miután egy munkagép tűzcsap elhelyezése közben megrongált egy nagy nyomású, 63 mm-es gáz-gerincvezetéket.

Munkagép rongált meg egy gáz-főnyomóvezetéket Celldömölkön

A kiömlő gáz miatt 50 méteres védősugarat határoztak meg. Egy boltból és egy családi házból menekítették ki az embereket a tűzoltók, egy házban pedig elzárkóztatást rendeltek el egy idős ember számára – válaszolt kérdésünkre Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője..

Munkagép rongált meg egy gázvezetéket Celldömölkön Fotó: Tóth Bence / Sárvár és környéke Traffipax Info FB
A kép forrása: Sárvár és környéke Traffipax Info / Tóth Bence.

A védősugarat szerelő celldömölki önkormányzati tűzoltók mellett a Kráter és a celldömöllki ÖTE van a helyszínen és öt fővel megérkezett a gázszolgáltató hibaelhárító csapata is.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.