Barion Pixel
Szerző: West Midlands Police 2020. május 16.

Külföld: 140 motort foglaltak le két hónap alatt - kemény fellépést hirdettek a másokat veszélyeztetők ellen

Nyilvánosságra hozott egy márciusi üldözést és elfogást a West Midlands-i rendőrség. Az elfogott motoros már a büntetését tölti, nem bajlódtak az arcának kitakarásával sem.

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy egy magyar autóvezetőt 73 alkalommal mértek be gyorshajtás közben 9 hónap alatt. Több olvasónk is meglepődött azon, hogy ezt korlátlan számban megteheti. A hozzászólásoknál többen jelezték, hogy pl. az Egyesült Királyságban a járművét is elkobozzák ennek a töredékéért. Erre "rezonál" a West Midlands-i rendőrség ma kiadott videója.

Motoros üldözése

Illegális motorversenyek és mások testi épségét fenyegető motorosok ellen ígértek kemény fellépést az Egyesült Királyság West Midlands nagyvárosi megyéjének rendőrei. Az, hogy nem csak a levegőbe beszéltek az alábbi, frissen közzé tett videóból is kiderül.

Az autókkal és helikopterrel folytatott üldözésről készült összeállítást ellátták magyarázó szövegekkel is, amiből kiderül, hogy március óta 140-nél több motort foglaltak le. A videóban a rádióforgalmazást sem némították le, mint ahogyan az hazánkban szokás.

A férfi letöltendő börtönbüntetést kapott

Számunkra furcsa lehet az is, hogy a március végén elfogott és nevén nevezett motoros már a büntetését tölti és a rendőrség nem takarta ki az arcát sem.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.