Szerző: 112Press 2019. március 02.

Videóval frissítve: Mederbe csapódott egy BMW Szombathely határában

Átugratott a körforgalom zöld területén, átrepült egy árkon, majd mederbe csapódott egy román rendszámú BMW Szombathelyen, a Vépi úti körforgalomnál.

 

 

Ketten megsérültek abban a balesetben, ami szombaton reggel történt a 86-os főúton.

bmw6

Egy Körmend felé tartó román rendszámú BMW vezetője nem vette észre a körforgalmat, egyenesen áthajtott a zöld területen, majd a túloldalon lévő árkon is. A jármű ezután egy ér medrébe csapódott, ahol a kerekein állt meg.

bmw4

A jármű egyik ajtaját sem lehetett kinyitni. Arról nincs információnk, mennyi ideje lehetett az autó a mederben.

bmw2

A Vépi útról szinte észrevehetetlen volt a jármű. Egy kerékpáros hallott kiabálást és ő vette észre a balesetet szenvedett autót, majd a segélyhívón bejelentést tett a balesetről. A tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak, egy másik pedig a mentők kiérkezésére kimászott az ablakon.

bmw5

Információink szerint a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van. A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben a Vépi úton.

bmw7

A héten történt egy halálos kimenetelű baleset Szigetszentmiklósnál, ahol nagy sebességgel hajtott be a körforgalomba egy Mercedes. Az utas élőben közvetítette az utazást a Facebookon, így a balesetet és az utána következő percek történéseit is nyomon követhették az utas döbbent ismerősei.

 

Mederbe csapódott egy BMW Szombathely határában
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.