Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. augusztus 02.

Levegőbe repült és a tetején állt meg egy Opel Mersevát közelében

Az autót vezető 18 éves fiatalember és barátnője használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedtek.

Celldömölk felé tartott esős időben egy Opel személygépkocsi, ami Mersevátot elhagyva egy enyhén jobbra ívelő kanyarban jobb oldali padkára futott, majd az árokfalon megpattanva a levegőbe repült és a szántóföldön egyszer átfordulva a tetején állt meg.

 
A helyszínen tapasztaltak alapján az Opel jobb kereke letérhetett az útról, a viszonylag magas padka pedig megijeszthette a fiatal sofőrt, aki hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni, vagy korrigálni.
 
DSC_6820

Az elsődleges adatok alapján a két fiatal könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A mentők a szombathelyi kórházba szállították őket.

DSC_6836

A helyszínelés befejezése után a rendőrség távozott a helyszínről, ezután több autóvezető is megállt, hogy megkérdezze, tudnak-e segíteni?

DSC_6825

Ezt a pozitív jelenséget némileg árnyalja, hogy amikor az autómentő próbálta kivontatni a járművet az útra, civilek megállították a forgalmat, hogy a műszaki mentés senkit ne veszélyeztessen.

DSC_6823

Mindkét irányból meg is állt néhány autó, akiket aztán mindkét irányból meg is előztek azok a sietős járművezetők, akik úgy gondolták, hogy simán elférnek a roncsot kivontató tréler mellett. Ők valószínűleg másfél percet nyertek ezzel a manőverrel...

Padkára futott, majd felborult egy Opel Mersevát közelében



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.