Barion Pixel
Szerző: BRFK / 112Press 2021. április 23.

Videó: Lefotózta és hagyta meghalni a gödörbe esett férfit egy fiatalember Budapesten

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya. A rendőrség publikálta a biztonsági kamera felvételét.

Egy férfi eddig még ismeretlen körülmények között 2020. november 6-án 20 óra után néhány perccel  a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél fejjel előre bele esett egy útmenti gödörbe. Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki észrevette a gödörben lévő embert. De ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről. Elképzelhető, hogy valamelyik közösségi oldalon, például a TikTok-on, vagy a Facebook-on felbukkant a tréfásnak beállított kép a gödörbe esett emberről.

Lefényképezte az életéért küzdő férfit és elsétált a fiatalember

Bejelentéseket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon. Kérjük, hogy soha ne hagyják magára bajba jutott embertársukat. Ha nem tudják, mit tegyenek, akkor hívják a 112-es segélyhívó számot!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.