Szerző: 112Press 2020. december 24.

Kötekedő tizenéves miatt vonultak a rendőrök – a kabátját lekapva imitált boxütéseket

A tizenkét éves fiú feltűnően gyakran keveredik kétes helyzetekbe. Ezúttal szerinte a barátjára támadt férfi egy félreértés miatt, ő pedig a védelmére kelt a szombathelyi dr. Pável Ágoston sétányon.

Több olvasónk is érdeklődött, mi miatt állt több rendőrautó a szombathelyi Széll Kálmán utcában a Gyöngyös patak hídjánál szerdán délután?  Volt, aki tudni vélte, hogy újabb hajléktalan holttestét találták meg a híd alatt, de ez szerencsére nem volt igaz.

Információnk szerint két tizenéves fiú és egy középkorú férfi kapott össze valamin és pofon is elcsattant a dr. Pável Ágoston sétányon. Egy 12 éves fiú a kabátját lekapva imitált boxütéseket a férfi felé, de a rendőrök kiérkezése elejét vette a tettlegességnek.

Két tizenéves fiú és egy középkorú férfi különbözött össze a dr. Pável Ágoston sétányon

A heves vérmérsékletű fiú szerint mindössze félreértés történt, mert ők játékból botot akartak dobni egy kutyának, de a bot egy férfi felé repült, aki nem nézte jó szemmel a „tréfát” és a fiú szóhasználatával élve lecsulázta (leköpte) volna a barátját.

-Odamentem, hogy megvédjem a barátomat. Mondtam neki, hogy bácsi engem üssön meg, mert én vagyok a nagyobb testalkatú, ne a haveromat, aki szinte egyszál. Felém ütött, de kihajolgattam, levettem a kabátomat és nekimentem, levertem a földre és rugdaltam – mesélte az eset után nagy átéléssel a gyerekkorú fiú, de mások szerint ez nem egészen így történt.

Két tizenéves fiú és egy középkorú férfi különbözött össze a dr. Pável Ágoston sétányon

Sőt, hozzátették, hogy a 12 éves legény nagyon gyakran csöppen „félreértésekbe”, amit aztán ütésekkel próbál tisztázni.

-Nem igaz, hogy keresi a balhét, inkább ő okozza azt. Nem tudom, hogy a szülei miért nem tesznek valamit, amíg nem késő? A fiú mindig márkás ruhákban van, most is egy hófehér sportcipőben provokált verekedést, tehát nem arról van szó, hogy elhanyagolják. A kora miatt a rendőrök is tehetetlenek és úgy tűnik, ezt ki is használja – mondta egy környékbeli férfi.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.