2016. február 03.

Nem gyilkosság áldozata lett a híd alatt talált hajléktalan, Szombathelyen

Halott középkorú férfit találtak Szombathelyen, szerdán délelőtt az Utcai Szociális Szolgálat munkatársai. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, de vizsgálják a haláleset körülményeit.

Frissítés 15:15:

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget a szerdán délelőtt, a Gyöngyös-patak hídja alatt megtalált hajléktalan férfi halálával kapcsolatban. Takács Zoltán rendőr őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy közigazgatási hatósági eljárást folytatnak az ügyben, ezért az elhunyt halálával kapcsolatban bővebb információt nem adhatnak.

cl_hid2

Frissítés 14:00:

Az elhunyt feltehetőleg H. Gy. szombathelyi hajléktalan, akit az egyik társa elmondása alapján már három napja kerestek, miután nem ment be a szállóra. A férfi ismerősei elmondása alapján csak alkoholt fogyasztott, kábítószert nem. Információink szerint nemrégiben már egy másik híd alatt is keresték.

cl_hid

Korábban írtuk:

Információink szerint az elhunyt a hajléktalanszálló rendszeres lakója, aki nem ment be éjszakára, ezért már keresték a munkatársak.

Elhunyt hajléktalant találtak a Gyöngyös hídja alatt Szombathelyen 2.

Jelenleg tart a helyszínelés, bűnügyi helyszínelők dolgoznak a belvárosi hídon.  

Elhunyt hajléktalant találtak a Gyöngyös hídja alatt SzombathelyenHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.