2018. május 08.

Körözött férfi szenvedett balesetet Tompaládonynál - fák állították meg a Suzukit

Padkára futott egy balra ívelő kanyarban egy Suzuki a 84-es főúton. A sofőr először balra, majd jobbra rántotta a kormányt és egy vastag fa előtt cserjékkel körbenőtt villanyoszlopnak ütközött. De a sofőrnek nem csak a totálkáros autó miatt fájhat a feje.

A nyomok alapján a Sajtoskál felől Hegyfalu felé tartó Suzuki Tompaládony előtt a jobb padkára futott egy balra ívelő kanyarban. A sofőr feltételezésünk szerint nem aludt, mert szinte azonnal reagált, azonban a hirtelen kormánymozdulatok miatt elvesztette uralmát a járműve felett, ami először ugyan visszatért az útra, de áttért a szemközti sávba, majd a jobbra húzott kormány miatt "meredeken" tért vissza a saját  sávjába, egy jelzőtábla mellett leszáguldott az árokba és több cserjét kitörve egy régi villanyoszlop körül növő fáknak ütközött.

2018.05.08.Tompaladony

Az autó vezetője megsérült a balesetben és információink szerint az adatai egyeztetésekor derült ki, hogy körözés alatt áll. A mentőautó ezért rendőri kísérettel érkezett a szombathelyi Markusovszky kórházba. Arról, hogy miért körözték a férfit nem rendelkezünk információval.

2018.05.08.Tompaladony


A rendőrség megerősítette információnkat, ami szerint a sofőrt körözték.

"Egy személygépkocsi sodródott árokba a 84-es számú főút 79-es kilométerszelvényénél, Tompaládony térségében. A simasági férfi Sárvár felé tartott, amikor letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfit a Soproni Járásbíróság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kereste, a Sárvári Rendőrkapitányság pedig ugyancsak bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelte el a körözését" - áll a rendőrségi közleményben.

Körözött férfi szenvedett balesetet Tompaládonynál - fák állították meg a Suzukit
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.