Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság \ Vas Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2021. május 18.

Skoda a fődíja a családi KRESZ- és ügyességi vetélkedőnek - lehet jelentkezni a megyei fordulókra!

Hasznos, szórakoztató és nem utolsósorban nagyon komoly főnyereménnyel járó családi vetélkedőre invitál a rendőrség és a Balesetmegelőzési Bizottság. Az idei döntő Győrben lesz és az elmúlt években már kétszer is Vas megyei család nyerte meg a fődíjat, a Skoda személyautót.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2021-ben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt.

A már évek óta népszerű megmérettetés célja, hogy a közlekedők széles rétegének – gyalogosoknak, gépjárművezetőknek, utasoknak – a figyelmét egyidejűleg ráirányítsuk a biztonságos és balesetmentes közlekedésre, továbbá a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára.

A vetélkedőre azoknak a családoknak a jelentkezését várjuk, akik legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás gépjárművezetői engedéllyel. A versenyző családok KRESZ elméleti, autós és kerékpáros ügyességi pálya teljesítése, valamint különböző játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat.

A verseny fődíja egy Skoda Kamiq személyautó

A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a "Közlekedik a család" oldalon, valamint a vetélkedő napján személyesen a helyszínen.

A verseny időpontja: 2021. június 12., szombat, 9.00 óra.

A verseny helye: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Szombathely, Söptei út 85. szám alatti objektuma.

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét a 2021. augusztus 27-29. között Veszprém megyében, valamint Győr-Moson-Sopron megyében megrendezésre kerülő országos döntőn.

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Škoda Kamiq típusú személygépkocsi lesz, valamint további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezését! - írták közleményükben.

 

Közlekedik a család 2021. - Vas megye


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.