Szerző: 112Press / Vas MRFK 2019. május 20.

Videó: Autóért versengenek - Közlekedik a család 2019.

Összeállítás a szombathelyi megmérettetésről, amiből több trükköt is elleshetnek azok, akik jövőre szeretnének indulni a családi vetélkedőn.

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program részeként 2019. május 18-án rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt Szombathelyen.

DSC_9488

A már évek óta népszerű vetélkedő célja, hogy felhívja a közlekedők figyelmét elsősorban a biztonságos és balesetmentes közlekedés fontosságára, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének jelentőségére. A versenyzőknek először elméleti tudásukról kellett számot adniuk, majd gyakorlati versenyszámok következtek. A jó hangulatú vetélkedőn a már megszokott játékos, szórakoztató feladatok teljesítése is a megmérettetés részét képezték.

DSC_9508

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő Merőtei család képviselheti Vas megyét a 2019. június 22-én és 23-án Körmenden, Szentgotthárdon és Zalaegerszegen megrendezésre kerülő országos döntőn. A versenyen második lett a Süle család, a harmadik helyezést pedig a Muntean család érte el.

DSC_9504

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság gratulál a győztesnek és eredményes szereplést kíván az országos döntőre!

DSC_9511

Közlekedik a család 2019. - Szombathely
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.